Когато малките са малки, често се пада на партньора на

...
Когато малките са малки, често се пада на партньора на
Коментари Харесай

Жена „избухва в плач“ заради картичка, направена от съпруга за Деня на майката – но мнозина го защитават

Когато дребните са дребни, постоянно се пада на колегата на майката да постави старания, когато става въпрос за картичката и подарък за Деня на майката.

Някои майки няма да чакат доста, тъй че когато брачният партньор им постави повече старания за тях, това може да ги накара да се почувстват в действителност специфични. Но една майка „ избухна в рев “, когато отвори персонализираната картичка, която брачният партньор й беше купил за нея – и това не беше по добър метод.

Тя изясни, че това е нейният първи Ден на майката и тя сподели, че брачният партньор й нормално й получава прелестна картичка за други мотиви и ще напише „ персонално известие вътре “.

Тя се обърна към Mumsnet, с цел да изясни за какво е смутена, само че други показаха, че в бъдеще тя ще бъде признателна за това, което е направил. Тя призна, че е била неразумна, само че сподели, че не може да помогне на метода, по който се усеща за това.

Тя написа: „ Днес е първият ми Ден на майката и брачният партньор ми нормално ми дава хубава картичка за други мотиви и написа личн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР