Когато мъж си поръчал секс играчка за приятелката си, той

...
Когато мъж си поръчал секс играчка за приятелката си, той
Коментари Харесай

Мъж купи секс играчка и почти се самоуби с нея

Когато мъж си поръчал секс играчка за приятелката си, той изобщо не е и подозирал, че тя ще бъде толкоз мощна, написа в. "Дейли мейл ".

След като масажорът за орала стимулация е коствал единствено 25 английски лири (около 60 лева) в Амазон, той е "очаквал да бъде много слаб ".
Затова той бил доста прелестно и неприятно изумен, когато устройството съвсем не го умъртвило.

В смешно видео ревю на играчката клиентът споделя, че всеки би трябвало да си поръча това устройство, "ако желае да преживее екзорсизъм ".

"Нямах огромни очаквания за това поради цената. Очакват да е много едва, само че все пак го пробвах. В началото бе малко мъчно да намеря подобаващата позиция, която да задоволява и двама ни, само че когато я напипах, стана ужасно ", споделя още той.

"Поставих я, тя я пусна на първа степен и започнахме, след към 30 секунди, тя натисна играчката надолу и.... повече нищо не си припомням.

Очевидно, играчката я е предиздвикала да свърши толкоз ненадейно и мощно, че тя си е опънала краката, изритала ме е в долната челюст, аз съм полетял обратно и съм се приземил на радиатора.

Приятелката ми даже си е помислила, че ме е умъртвила. Като цяло, няколко парацетамола по-късно и плик със замразен грах на челюстта ми... абе хубава играчка е.

Ако ще я употребявате с партньорката си, предлагам ви да носите защитно облекло на служител на реда по време на безредици, с цел да се отбраните от телесните повреди, които може да настъпят ", написа още в ревюто си индивидът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР