Когато любовта е силна и истинска, тогава всичко може да

...
Когато любовта е силна и истинска, тогава всичко може да
Коментари Харесай

За силата на любовта, изправена пред тежка диагноза: Здравка и Миро от "Един за друг"

Когато любовта е мощна и същинска, тогава всичко може да бъде преодоляно, колкото и мъчно да е. Доказателство в това отношение са всички двойки в фамилното шоу на NOVA " Един за различен ", което демонстрира освен какъв брой се познават фамилиите, само че и на какво са способни за другия.

Здравка и Миро са една от двойките, които несъмнено са минали през много. Те са дружно от четири години, като Здравка е по-голяма от колегата си, по-висока, получава и повече пари, само че това не помрачава щастието им. Двамата реализират съвършен синхрон, макар разликите в характерите им.

Виж още:

Съвсем скоро в един от епизодите стана ясно за неприятната диагноза, с която се бори Здравка. Оказа се, че доскоро повече от година на Здравка ѝ съобщили, че страда от множествена склероза. Известно е, че множествената склероза визира способността на нервните кафези на основния и гръбначния мозък да споделят между тях.

" Откриха ми множествена склероза. Учим се и двамата да живеем с това нещо и тъкмо в този миг Миро ми сподели, че е компактно до мен. Неговата реакция в оня миг ми вдъхна поддръжка, вяра и усетих, че мога още повече да разгадавам на него. Убедих се, че индивидът до мен си коства и че е луксозен. Има мъже, които при сходна диагноза биха си събрали багажа ", съобщи Здравка за приятеля си, който потвърждава, че двама индивида са дружно и в неприятно и в хубаво, в здраве и болест, тъй като любовта е тази, която ни крепи.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/edinzadrug.official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР