Когато листата започнат да променят цвета си и времето стане

...
Когато листата започнат да променят цвета си и времето стане
Коментари Харесай

Кои са капсулите на Starbucks кафе, които задължително трябва опитаме тази есен?

Когато листата стартират да трансформират цвета си и времето стане по-хладно, всички започваме да изпитваме предпочитание за разнообразни неща. За някои това значи уютни пуловери и огньове в камината. За други това значи всичко с тиквена фалшификация. А за феновете на дълбокото Л значи да тестват новите кафе капсули на Starbucks!

Има толкоз доста разнообразни усети и типове кафе, от които да избирате, и може да е мъчно да решите кои да опитате. Но не се тормозете, ние ще ви помогнем. Ето кои са капсулите за кафе Starbucks, които би трябвало да опитате тази есен!

Тиквено лате с подправки: Този типичен есенен усет към този момент се предлага в капсула за кафе. Просто прибавете вода и мляко и ще имате вкусно лате с тиквена фалшификация за нула време.

Солена карамелена мока: Капсулата за кафе Salted Caramel Mocha е идеална за тези, които обичат малко наслада в кафето си. Кафето е ароматизирано с шоколад и карамел и има нотка на соленост, която го издига на идващото равнище.

Cinnamon Dolce Latte: Ако сте фенове на канелата, тази кафе-капсула ще ви хареса. То е ароматизирано с канела и наслада и е идеално за комфортен есенен ден.

Фрапучино с тиквени подправки: Ако сте по-скоро фенове на фрапучиното, ще се радвате да разберете, че Starbucks има усет на тиквена фалшификация тъкмо за вас. Тази кафе напитка е смесена с мляко, лед и подправки от тиква и е идеална за сладка почерпка.

Съветваме ви да опитате и , които ще основат за вас идеалното лате, еспресо, мока или пък капучино. Към него, несъмнено, може да добавите малко подправки, канела, ванилия или даже мента и да извършите идеалната есена и даже зимна напитка. Съветваме ви да прибавите малко млкяо, сметана или даже сладка сметана и да украсите за по-уютен тип. 
Как да приготвим есенна напитка с кафе?
Въпреки че не желаеме да го признаем, лятото е към края си. Дните стават все по-кратки, а нощите - все по-хладни. Но няма потребност да се отчайвате! Есента е прелестно време от годината и няма по-добър метод да ѝ се насладите от вкусна есенна напитка от кафе.

Ето няколко съвета за това по какъв начин да приготвите съвършените :

1. Изберете верните зърна кафе. Есента е идеалното време да експериментирате с разнообразни кафеени зърна. Опитайте мрачно изпечено кафе за по-богат усет или ярко изпечено за по-мек усет.

2. Добавете малко мирис. Есента е и идеалното време да добавите малко мирис към кафето си. Опитайте да добавите няколко помпички сироп от тиквени подправки или щипка канела.

3. Използвайте пресни съставки. Не забравяйте да употребявате прясно мляко и сметана за най-хубав усет. Ако употребявате ароматизиран сироп, уверете се, че и той е свеж.

4. Насладете се! Отделете време, с цел да се насладите на есенната си кафе напитка. Седнете комфортно, отпуснете се и се насладете на аромата на есента.

И по този начин, ето ги някои от наложителните капсули за кафе на Starbucks тази есен, които сме сигурни, че биха били отлично допълнение към хубава книга, малко музика или разходка из есенните листа. Не се колебайте да споделите напитката си с приятна компания и да набележите идващите кафени питиета, които желаете да опитате дружно.

Независимо дали обичате кафето си сладко, пикантно или просто с тиквена фалшификация, има капсула за кафе за вас. Разгледайте настоящите оферти, направете разнообразни комбинации, с цел да съумеете да намерите най-вкусната за вас и не забравяйте да добавите обичаните ви подправки, които за този сезон са извънредно подобаващи. Канела, ванилия, малко тиква или каквото ви се желае е отлично допълнения към всяка чаша кафе. Каква е вашата обичана композиция?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР