Когато Лех Минтовт-Чиз пишеше речи за Бен ван Берден, част

...
Когато Лех Минтовт-Чиз пишеше речи за Бен ван Берден, част
Коментари Харесай

AI може да помогне на главните изпълнителни директори да комуникират. Може ли да му се вярва?

Когато Лех Минтовт-Чиз пишеше речи за Бен ван Берден, част от работата му беше да оказва помощ на тогавашния основен изпълнителен шеф на Shell да се свърже прочувствено с публиката по метод, с който не беше привикнал.

Нефтената и газова компания беше подложена на напън от деятели вложители и деятели за ролята си в насърчаването на изменението на климата и постоянно, когато ван Берден говореше, това беше „ доста добра поредност от деликатни преценки “, споделя Минтовт-Чиз. Отне доста време, с цел да се изградят връзки с van Beurden и да се завоюва доверието му.

Авторите на речи като Mintowt-Czyz в този момент са изправени пред нов набор от напън, защото принадлежности за генеративен изкуствен интелект като ChatGPT и GPT-4 дават обещание да основат завладяващи речи въз основа на елементарни тематики и стилови подкани и приноса на някои основни цитати. Появиха се и други принадлежности, с цел да оказват помощ при доставката, като да вземем за пример анализиране на гласови записи или речи онлайн за разкриване на страсти и о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР