Когато купувате скъпоценен камък, винаги трябва да имате предвид, че

...
Когато купувате скъпоценен камък, винаги трябва да имате предвид, че
Коментари Харесай

Изберете своя магически камък за талисман според зодията

Когато купувате драгоценен камък, постоянно би трябвало да имате поради, че другите минерали са изпълнени със мощ, неразривно обвързвана със знаците на зодиака.

Всяко зодиакално съзвездие подхожда на избран минерал, обвързван с детайлите на огъня, водата, земята и въздуха. Разчитайки на интуицията и разполагайки с информация за вътрешната издръжливост на камъка, можете да изберете „ своя “ камък за направа на талисман или украшение. Различните бижута могат да бъдат потребни в разнообразни житейски обстановки.

Овен

Пълни със мощ и сила, решителни и амбициозни Овните ще бъдат подкрепени от диаманти, яспис, карнеол, скален кристал, аметист, цитрин. Минералите ще поддържат неговата целенасоченост и ще оказват помощ за управление на страстите.

Телец

Сапфирът е съвършен за Телеца - изпълнен със пристрастеност, самообладание и податливост към ревнивост. Смарагд, малахит, ахат, нефрит, хризопраз, оникс, авантюрин са подобаващи за този знак.

Близнаци

Подходящ камък е ахатът. Бижутата от тюркоаз, перли, ахат, лунен камък, александрит, берил и топаз ще повлияят на вътрешната естетика.

Рак

Смарагдът е камък, принадлежащ към този знак. За тях камъните рубин, розов кварц, яспис, оникс, опал, обсидиан и аквамарин ще бъдат търсени, давайки чувство за отбрана и нужда от персонални грижи.

Лъв

Емблематичният камък е оникс. Лъвовете не са алчни, взискателни и горди, само че се нуждаят от самообладание и непрекъснато утвърждение. Нар, карнеол, кехлибар, цитрин, перидот, тигрово око и шпинел ще им оказват помощ да се настрояте към действителния свят и ще прибавят увереност, с цел да осъществен фантазиите си.

Деви

Карнеолът е камъкът на знака. Магическата мощ на хризолит, сапфир, нефрит, скален кристал, яспис или хризопраз ще балансира сетивата и ще даде чувство за безтегловност.

Везни

Хризолитът е минералът на Везните. За тях са подобаващи опал, малахит, елмаз, турмалин, лазурит, цитрин и родонит - минерали, които дават чувство за непоклатимост и подаряват мъдрост.

Скорпиони

Емблематичният камък е берил. Нар, серпентин, топаз, хризопраз, тюркоаз, родохрозит и оникс ще имат удобен резултат върху взаимоотношенията с хората и ще оказват помощ за проявление на хладнокръвие при нови срещи и при разрешаване на противоречиви въпроси.

Стрелец

Неговият камък е топаз. За този знак са подобаващи хелиотроп, топаз, наследник и транспарантен кварц, сапфир, цитрин. Те имат успокоителен резултат върху прочувствената възбуденост.

Козирози

Рубинът е неговия камъкк. Нар, котешко око, азурит, лапис опал, оливин предизвикват триумфа и отстраняват неприятните мисли.

Водолей

Подходящ камък е гранат. Камъните за амулети и талисмани - аметист, нефрит, карнеол, яспис, нар, тюркоаз и сапфир - ще ви разрешат интензивно да повлияете на шестото възприятие и да осъществите желанията си.

Риби

Техният камък е аметист. Хелиотроп, хризолит, перли, александрит, соколово око и содалит са нужни на Рибите за неотстъпчивост и увереност.

Астралните камъни могат да донесат шанс. Основното нещо е да намерите " вашия " камък за амулет или талисман.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР