Когато Крис Нортън бил само на 18 години, той бил

...
Когато Крис Нортън бил само на 18 години, той бил
Коментари Харесай

Парализиран жених стори невъзможното, за да заведе булката до олтара

Когато Крис Нортън бил единствено на 18 години, той бил съществено ранен по време на мач. Лекарите му споделили, че ще остане неподвижен до края на живота си и няма съвсем никакъв късмет да се възвърне. Но те не знаели какъв брой твърдоглав е Крис.

Младежът решил да не се отхвърля и почнал да се занимава с физиотерапия. Крис обаче не желал целият му живот да се върти към възобновяване, тъй че той си конфигурирал приложение за запознанства. Три години след случая той имал шанса да срещне Емили, която тогава работела с младежи, станали жертви на принуждение, написа Daily Mail.

Само две години били задоволителни на младежите, с цел да схванат, че са основани един за различен. Крис направил предложение за брак на Емили и помоли личния състав на обичания им ресторант за помощ. На сантименталната вечеря младежът не можел да задържи сълзите, а момичето без съмнение дало отговор „ да “. Междувременно от физиотерапията имало резултат, само че това не било задоволително.


Крис бил решен да отиде дружно с Емили чак до олтара. Разстоянието било 6,5 метра, само че за него това било голямо разстояние. Той работиl дълго и настойчиво по този въпрос, Емили го подкрепяла и в този момент, седем години след случая, Крис съумял да извърши фантазията си.

"Ние в действителност искахме да разкажем на хората за нашата история, с цел да знаят, че даже от видимо безнадеждна обстановка има излаз. Никога не съм мислил, че ще бъда толкоз благополучен ", споделя младежът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР