Когато крадецът вика дръжте крадеца, трябва да се правят и

...
Когато крадецът вика дръжте крадеца, трябва да се правят и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ние не сме против машините

Когато крадецът вика дръжте крадеца, би трябвало да се вършат и забележки.

Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от парламентарната естрада по време на измененията в Изборния кодекс.

Внушенията, че някой е бил за машини, а различен не е бил…Ние поредно от години предлагаме да се употребяват машини на избори. И то такива, каквито има  в Съединени американски щати и във Англия. Нещо, което вие не подкрепихте и този път, обърна се Карадайъ към „ Продължаваме промяната ” и към „ Демократична България ”, които напуснаха пленарната зала, когато пристигна ред да се гласоподава предлагането на Движение за права и свободи. Без гласовете им то не мина.

Ние ще продължим да предлагаме 100% машинен избор с устройства с оптично сканиране и идващите пъти, когато се отваря Изборният кодекс. Ние бяхме не срещу машините, а срещу машинациите с машините на Мадуро които показвахме тук, от парламентарната естрада и които стоят на уеб страницата на ЦИК, акцентира Карадайъ.

Апелът ми е към народните представители е да влагаме повече разсъдък, когато има обстоятелства и да проучваме и разясняваме обстоятелствата, а не да се противопоставяме с общи приказки, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи

Що се отнася по регион „ Чужбина ” Мустафа Карадайъ счита, че предложенията, които се видяха по време на дебата, без причини, без технология и без методология няма по какъв начин да бъдат осъществени.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР