Когато кръчмата се обади за последни поръчки и си прекарвате

...
Когато кръчмата се обади за последни поръчки и си прекарвате
Коментари Харесай

Бунгалото изглежда напълно обикновено - докато не забележите тайна кръчма вътре без последни поръчки

Когато кръчмата се обади за последни поръчки и си прекарвате ужасно с приятелите си, няма нищо по-лошо - само че един парцел за £850 000 има отговор.

Бунгалото разполага със лична механа, цялостна с достоверни мебели за механа, дъска за дартс и наливна бира, тъй че това значи, че вие ​​и вашите другари можете да разговаряте цяла нощ, от комфорта на личния си тил градина. От предната страна на парцела в Хайър Денъм, Бъкингамшър, той наподобява като елементарен фамилен дом, само че задната градина пази най-хубавата загадка. Барът разполага даже със лични бирени бъчви и тоалетна.

Имотът, който беше в продажба през 2020 година с онлайн сътрудника за недвижими парцели Yopa, към този момент има издадено позволение за обмисляне за преустрояване на таванско помещение, което е идеално за тези, които желаят да разширят къщата още повече. Агентът по недвижими парцели Ед Кембъл сподели пред Daily Mail: „ Този ​​самостоятелен дом е съвършен за тези, които обичат да одобряват другари и семейство, с четири огромни спа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР