Когато Корнелия Нинова иска оставка, не е вмешателство. Когато Мария

...
Когато Корнелия Нинова иска оставка, не е вмешателство. Когато Мария
Коментари Харесай

Борисов: Не съм говорил с ВСС за освобождаване на Гешев, те са интелигентни хора, виждат сами

„ Когато Корнелия Нинова желае оставка, не е вмешателство. Когато Мария Габриел желае оставката на Гешев, тогава е. Нека мерим с един критерий. “ Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след изявление на ръководителя на Българска социалистическа партия за подозрения, че „ главата на Гешев е част от договорка за държавно управление. “

Той отхвърли да има връзка с членовете на Висш съдебен съвет.

„ Когато Христо Иванов, Румен Радев, Асен Василев, Атанасов желаят оставката на Гешев, не е вмешателство, не е политически въпрос. А когато Мария Габриел спомене, вие питате има ли вмешателство ", сподели Бойко Борисов.

Той изясни, че диалозите с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ ще са обществени.

" До този миг не сме говорили с друга партия, тъй като вложихме всичко да се получи с ПП-ДБ, само че получихме шикалкавения всеки ден. Някакви измислени пътувания, хайде вторник вечер, но през днешния ден е неделя, ние работим. Утре ние в 15 ч. би трябвало да знаем има ли късмет да се направи държавно управление, или вкарваме в злополуката България. Има ли някой от вас, който да смята че тези две години служебни държавни управления са сполучливи за България? в случай че има подобен да си вдигне ръката, няма подобен. На 10 юни страната няма да може да заплаща и пенсии, в случай че няма бюджет.

 

Утре госпожа Нинова, господин Карадайъ и господин Трифонов би трябвало да ни отговорят кой вид да предприеме госпожа Габриел. Няма обединения, с две от тези партии Кирил Петков е бил съдружен сътрудник - с Българска социалистическа партия и с Има Такъв Народ. Тук ще търсим отговорността на всички ", акцентира Борисов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР