Когато коръбът отплава във водите на Карибите през януари 2024

...
Когато коръбът отплава във водите на Карибите през януари 2024
Коментари Харесай

Най-големият круизен кораб в света е почти готов

Когато коръбът отплава във водите на Карибите през януари 2024 година, той ще побере комфортно към 5610 пасажери и 2350 души екипаж. На борда му ще бъде най-големият аквапарк в света в морето. Той ще разполага с шест водни пързалки, чупещи върхове, само че гостите, които желаят по-спокойно преживяване, могат също да релаксират в седемте басейна и деветте джакузита.

Корабът дава обещание повече от 40 метода да вечеряте, пиете и да се забавлявате, доста от които са включени в цената на круиза. С 20 палуби и осем квартала за проучване, концепцията е да се погрижи за всеки вид курортист, с всичко - от зони, отдадени на млади фамилии, до пространства единствено за възрастни, като първия пиано бар за дуели на Royal Caribbean International.

Има 28 разнообразни типа места за настаняване, с повече категории за фамилии, повече оформления с аспект към океана и повече пространство за групови пътуващи.

Icon of the Seas е и първият транспортен съд на Royal Caribbean International, задвижван от полутечен природен газ (LNG) и технология с горивни кафези, като част от придвижването на компанията към бъдеще с чиста сила.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР