Когато компания за недвижими имоти в Мериленд раздаде червени пликове

...
Когато компания за недвижими имоти в Мериленд раздаде червени пликове
Коментари Харесай

Американска фирма раздаде коледни бонуси за 10 млн. долара

Когато компания за недвижими парцели в Мериленд раздаде червени пликове на чиновниците си по време на годишното празнично празненство, никой не знаеше какво да чака.

Така че когато 198-те чиновници на St. John Properties получиха изненадващи бонуси приблизително по 50 хиляди $, това беше знамение.

Всички
бонуси възлизат на към 10 милиона $. " Когато отворих плика, изпаднах в изцяло обезверение ", съобщи Стефани Ридвей, помощник-мениджър на планове в компанията пред CNN.

" Не можех да допускам. Дори нямам думи, които да опишат по какъв начин се усещам. Беше просто необикновено. Все още съм в потрес. Определено животът се трансформира. " Президентът на St. John Properties Лорънс Майкранц сподели за CNN, че компанията е постигнала главната си бизнес цел.

„ Искахме да създадем по този начин, че да благодарим на всички наши чиновници, че ни помогнаха да реализираме задачата си и искахме да създадем нещо огромно “, съобщи Майкранц пред CNN. Всеки чиновник е получил пари въз основа на годините, които е работил във компанията.

Най-малката сума - 100 $, беше за чиновник, който преди малко беше нает. Най-големият
бонус е 270 000 $. " Това беше в действителност едно от най-невероятните неща, на които съм ставал очевидец в живота си. Всички бяха обзети от страсти. Те крещяха, плачеха, смееха се, прегръщаха се ", сподели Мейкранц.

Ръководството на компанията е решило да направи този жест, тъй като счита, че най-важният капитал на една компания са хората. /dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР