Когато Кирил Петков си правеше ала-бала с президента, той се

...
Когато Кирил Петков си правеше ала-бала с президента, той се
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро: Каквото и да обещаят от ПП, няма да го изпълнят

Когато Кирил Петков си правеше ала-бала с президента, той се усети и сподели, че са шарлатани. Когато го направи с ГЕРБ, те се пробват да обяснят, че единствено замразяват, не приключват договарянията и чакат някой да им каже " извинявай, благо другарче, към този момент няма да върша по този начин ". Трябваше да ги прекратят. Мисля, че след записите, с които излиза наяве, че желаят лична законодателна и изпълнителна власт, си вършат лична страна. Това сподели в предаването в ефира на NOVA NEWS някогашният министър на околната среда Емил Димитров, който разяснява новината, че ГЕРБ замразяват договарянията с Политическа партия - Демократична България.  

" Още първоначално споделих на Мария Габриел, че ще получи три " не " -та - няма да бъде еврокомисар, няма да бъде министър председател и няма да има личен кабинет. Каквото и да обещаят от Политическа партия, няма да го изпълнят ", счита той.  

Димитров разяснява и убийството на Къро. 

" Всяко нещо по света е спънка за сформиране на кабинет. Къро е човек от предишното, той е бил с положителни приходи. Бившата му брачна половинка и един от чиновниците му са създали прекрасен бизнес на границата, вероятно, в случай че те го виждат като спънка, може да са го поръчали. Предполагам, че Къро е оставил пари и наследство, с цел да отговори, в случай че му се случи нещо. Може и да са локални южноафрикански истории. Ако има българско присъединяване, някой тук ще пострада ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР