Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван

...
Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван
Коментари Харесай

Александра Сърчаджиева: Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен

Когато споделих на щерка си, че татко ѝ (б.р. Иван Ласкин) е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен. Каза ми: " Ти си най-гадната майка на света ". Беше единствено на 8 години, нямаше къде да отиде и нямаше никого на този свят, с изключение на мен. Така актрисата Александра Сърчаджиева разказа реакцията на щерка ѝ София, когато е схванала, че татко ѝ - Иван Ласкин е умрял. 

" Понеже ме беше боязън сама да го кажа, бях помолила едни приятелки да дойдат у дома. Аз ѝ споделих: " татко ти стана звездичка ". Тогава ме посъветваха да ѝ кажа незабавно, тъй като по малкия екран се гърми. Едни психолози ми бяха споделили - остави я, тя може да хвърля да троши, да излива някакви страсти. Никой от тях не ме предизвести, че тя може да се обърне против мен. ", показа актрисата.

" Тя се обърна и ми сподели: " Ти си най-гадната майка на света ". Не бях подготвена за това. Много по-късно я попитах за какво ми го е споделила, а тя ми отговори: " нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота му ". За себе си тя тогава беше права. Беше на 8. Събра си багажа в една раница, питах я: " къде отиваш ", а тя ми отвърна, че се маха от мен ", описа още Сърчаджиева. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР