Когато жената и дъщеря й изтичали в кухнята, в момента,

...
Когато жената и дъщеря й изтичали в кухнята, в момента,
Коментари Харесай

Смразяващо! Призракът На Починало Дете Се Върна При Семейството Си! Вижте Снимки!

Когато дамата и щерка й изтичали в кухнята, сега, когато камерата снимала силуета, те не намерили никого, нито под формата на фантом, нито под формата на жив човек (потенциален престъпник).

Камерата за сигурност била сложена в къщата на Ходж в кухнята и била оборудвана със датчик за придвижване. Ако някой външен човек влезе в къщата, камерата стартира да снима.

Вечерта, когато това се случило, Дженифър Ходж чула сигнала за придвижване и видяла фотографията, направена от камерата. Тя съвсем припаднала. Силуетът на млад мъж в дълга бяла риза бил необикновено сходен на починалия й наследник Роби!

Без да открие някой чужд в кухнята, дамата останала уверена, че това в действителност е призракът на нейния наследник.

Сега майката към момента е в положение на огромно неспокойствие, написа hiddentruth. Тя не знае за какво синът й е пристигнал при нея две години след гибелта си. За положително или за нещо неприятно?! Тя се убеждава, че просто желае да я посети.



Роби Ходж бил оптимист и радостен млад мъж, само че се увлякъл по опиатите и умира от свръхдоза през 2016 година.

Силуетът на фотографията е мъчно да се изясни с интервенция. Това несъмнено е човешки контур и не е дете, а млад мъж. Неговата прическа и формата на главата са тъкмо като на Роби.

Дженифър Ходж споделя:

„ Това е полуда, просто същинска полуда. Тази вечер лежах с щерка си на дивана и гледахме телевизия. Почти заспивах, когато пристигна сигналът за придвижване. Дъщеря ми скочи първата. Видя го и тя изкрещя: „ Мамо, има някой в ​​кухнята и наподобява като Роби!„. Тогава го видях и аз. Той приличаше необикновено на него! “

Според Ходж, тя в никакъв случай преди не е виждала призраци и всичко това е прекомерно необичайно и неразбираемо за нея.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР