Когато изпитваме емоции към някого или започнем връзка с него,

...
Когато изпитваме емоции към някого или започнем връзка с него,
Коментари Харесай

Има 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят

Когато изпитваме страсти към някого или стартираме връзка с него, постоянно имаме упования. Очакванията обаче може да ни разочароват, в случай че те не бъдат оправдани. Истината е, че в една връзка постоянно би трябвало да има баланс сред предоставяне и приемане. Както за мъжете, по този начин и за дамите има неща, които са значими и изключително приятни, когато другия ги прави.
Вижте 20 неща, които се харесват на дамите, когато мъжете ги вършат.

1. Той помни значимите за нея специфични дати, места и събития. Жените са по детайлностите, по тази причина за тях е значимо, мъжът към който изпитват страсти или имат връзка с него, да обръща внимание на значимите за тях неща, като годишнина, покана за обичания ѝ ресторант и т. н.

2. Помощ в домакинската работа. Да, може да звучи скучно и досадно за мъжа, само че в последна сметка, стабилността на една връзка се гради на баланс в нея, когато двама души работят като един тим.

3. Когато той ѝ отговори бързо на известието, позвъняването, даже когато е ангажиран, само че въпреки всичко е намерил време за нея.

4. Разговор по телефона. В любовната връзка е значимо по какъв начин споделяме с другия. Дали това се случва най-вече със известия или при всеки комфортен случай се виждаме, чуваме.

5. Отнасяне към другите с почитание. Нещо, което дамите харесват да виждат в мъжа до себе си е положително образование и маниери и общително отношение към другите.

6. Показване на страсти на обществено място. Това може да се показва в държане за ръка, прегръдка, целувка и т. н.

7. Още нещо, което дамите харесват, когато един мъж прави за тях е да се поддържа. Да има добра хигиена, да се облече стилно за специфичен за нея мотив, когато поставя старания да е на равнище за нея.

8. Кавалерство. Малките неща са значими. За жал не всеки мъж може да направи път на една жена, даже на касата в супермаркета и т. н.

9. Когато я кани на танц. Особено в моменти, в които са единствено двамата, в сантиментална конюнктура, танцът без значение дали е бърз и неналожителен или муден и сближаващ, е нещо, което се харесва на множеството дами.

10. Когато той я пази. Усещането за отбрана, това че се намира в сигурност е нещо, от което една жена се нуждае. За дамата е значимо мъжът да ѝ покаже, че тя може да разчита на него в сложна обстановка, че няма да я остави и съобщи.

11. Нещо особено, без мотив. Малките неща, хубавите изненади не трябва да се случват, единствено когато имаме мотив, нали? За дамите това е значимо, за една връзка също.

12. Когато той демонстрира интерес към нейните пристрастености и занимания и я поддържа в желанието ѝ да се развива.

13. Когато той готви за нея. Дори и да не е добър готвач, една жена би се зарадвала, в случай че мъжът, с който излиза или има връзка, постави старания да ѝ подготви нещо вкусно.

14. Взимане под внимание на това, което споделя. Това подсказва, че той е добър слушател, изключително в случай че в даден миг неговите дейности по някакъв метод припомнят за техен диалог. Тя да вземем за пример му е загатнала за нов филм, нова книга, концерт, а той я изненадва с билети или ѝ сервира книгата.

15. Когато той поема самодейността за обмисляне на празник, почивка, уикенд.

16. Когато той съблюдава дадената дума. Мислите, че защото това е напълно естествено, всеки мъж го прави? Грешите! Не всеки мъж съблюдава обещания или е неуверен – веднъж ще удържи на дадената си дума, в различен миг няма, няма и да се опита да се реваншира.

17. Когато той не я неглижира в спалнята. Още нещо, което е значимо за дамите и им харесва, е когато сътрудникът им поставя старания в секса да има многообразие, предразполагане, отдаване, а освен облекчаване на личните потребности.

18. Той е податлив да прави взаимни отстъпки, а не да чака това единствено от нея.

19. Никога не се отхвърля от нея. Когато тя има неприятен ден или интервал, когато е напълняла, когато има персонален проблем, бил той и здравословен.

20. Когато я кара да се усмихва и не пропуща да ѝ направи комплимент. За дамите е значимо и им харесва, когато мъжете виждат нещо ново във външността, какъв брой се е постарала да украси добре дома за празник, да подготви вкусно ядене и т. н.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР