Когато излезе в ефир през 2019 г., Дяволското гърло даде

...
Когато излезе в ефир през 2019 г., Дяволското гърло даде
Коментари Харесай

Дяволското гърло е тук с втори сезон

Когато излезе в ефир през 2019 година, " Дяволското гърло " даде вяра на феновете, че в България могат да се вършат положителни и завладяващи престъпни сериали. Оттогава всички зачакаха втори сезон.

" Дяволското гърло " се завръща

Ето какво занем за втори сезон на сериала

Той ще се назовава " Дяволското гърло: Есента на демона " и ще стартира излъчването си тази пролет в ефира на Nova. Действието ще се развива във Велико Търново, където се случват серия странни престъпни случаи.

С разгадаването им още веднъж ще са натоварени проверяващият служител на реда Филип Чанов () и опитната профайлърка Миа Язова (). Те ще се сблъскат с поредност убийства, в които са намесени българска история и фолклор, и доста мистичност.

В " Дяволското гърло: Есента на демона " вземат участие още Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова. Сценарият е дело на Иван Спасов, а режисьор е Павел Веснаков. Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев.

Първи сезон на " Дяволското гърло " се развиваше в Родопите към град Смолян, а действието се въртеше към серия странни убийства. Всичките му епизоди са налични за стриймване на.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР