Когато излезе през 2019 г., Дейзи Джоунс & The Six

...
Когато излезе през 2019 г., Дейзи Джоунс & The Six
Коментари Харесай

Когато внучката на Елвис се захване с музика

Когато излезе през 2019 година, " Дейзи Джоунс & The Six " на Тейлър Дженкинс-Рийд бързо се трансформира в бестселър. Въпрос на време е историята на една от най-успешните (фиктивни) групи на 70-те на се трансформира във филм. И по-точно - в сериал за Amazon Prime.

Книгата, която и Рийз Уидърспун не спря да хвали

Хитово заглавие за лятото

Вече разполагаме с първия му филмов откъс и би трябвало да признаем, че това, което виждаме, ни харесва доста. От една страна поради съвършения избор на артисти за основните функции, а от друга - поради нещо, което доста ни припомня на обичания " Почти известни " на Камерън Кроу.

Да преговорим небрежно историята. През 1977 година Дейзи Джоунс & The Six съумяват да покорят международните ранглисти. Начело на групата са Дейзи (внучката на Елвис Пресли Райли Кио) и Били Дън (Сам Клафлин). После ненадейно бандата се разпада без доста пояснения.

Минали са години и Дейзи Джоунс, както и останалите членове на групата се съгласяват да дадат изявленията, в които да разкрият какво тъкмо се е случило. Участват още Суки Уотърхаус, Камила Морон, Уил Харисън.

Първият епизод на " Дейзи Джоунс & The Six " ще бъде излъчен на 3 март по Amazon Prime Video. Новите серии ще излизат всеки петък, като финалът е на 24 март.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР