Когато изготвяте стилен образ, е важно да се уверите, че

...
Когато изготвяте стилен образ, е важно да се уверите, че
Коментари Харесай

Не е достатъчно да купите дрехи, трябва да ги комбинирате правилно. Визии за жени 50+, в които всичко е стилно

Когато изготвяте моден облик, е значимо да се уверите, че всички елементи са комбинирани между тях. Без да спазвате това предписание, основаването на съразмерен и повсеместен облик няма да работи. Не става въпрос единствено за цветови комбинации, само че и за текстурата, задачата на стила. Ето няколко образеца за дами на междинна възраст.

Примери за изображения за ентусиазъм

1. Дънките със общоприета кройка са превъзходен избор за дами с всевъзможен вид фигура. Не е уважавано зрелите дами да носят раздрани модели, само че в случай че харесвате този вид фон, тогава е по-добре да изберете дънки с кръпки. Но такива модели са по-малко универсални от класическите дънки без фон.

Когато избирате, обърнете внимание на прилягането, дайте желание на приблизително или високо. С тези дънки можете елементарно да създадете нехаен външен тип, като изберете необятна бяла тениска и черно класическо сако. Можете да допълните изображението с маратонки или ботуши.

2. Ако планирате да създадете по-строг външен тип със същите дънки и яке, тогава вместо тениска е по-добре да вземете тъничък джъмпер с цвят на мандарина. Джъмперът би трябвало да бъде натикан в колана на дънките. Допълнения към облика са типичен светлокафяви обувки и чанта в звук с обувките, само че не от велур, а от матова кожа. Декорът на чантата и декорацията са от жълт метал.

3. Още една стилна небрежна визия. Основата е панталон в морско зелено с визови ленти от главната материя и тениска с сантиментална флорална шарка на гърдите. Визията се добавя от розова жилетка с класическа кройка, достигаща доникъде на бедрото. Аксесоарите се съчетават добре с облеклата – чанта в звук с жилетка и бежови кецове с дебели бежови подметки.

4. Много ефектна визия, основана на контраста на черно и алено. Основната част на изображението е кожен черен панталон с права кройка и черна водолазка. Водолазката би трябвало да бъде определена не стегната, а полуприлепнал контур. Ярките акценти на изображението са аксесоари – червен колан и пурпурни обувки.

5. Черно-белите ансамбли наподобяват не по-малко впечатляващи. За да основа тази необикновена визия, избрах същите кожени панталони, които бяха употребявани в предходния образец. Те бяха съчетани с класическа бяла риза, която се носеше на открито. И плетено яке без ръкави тъкмо под линията на талията. Този отбор е съвършено приключен с черни кожени ботуши на танкетка и съвременни жълти железни бижута.

6. Красива визия с кадифени панталони в бордо. Панталони с пряк контур със общоприета дължина. Към тях бяха съчетани розова риза с едра щампа и светлобежово класическо палто с колан. Допълненията към ансамбъла са чанта в песъчлив цвят и обувки в същия цвят, само че малко по-светъл колорит.

7. Светло палто в бяло и сиво едро каре под коляното наподобява доста стилно. Модел прав контур с джобове на гърдите и ниски цепки в страничните шевове. Палтото се носи с черен колан с огромна декоративна тока. Допълване на облика – високи велурени ботуши в сиво-бежово.

8. Леко кремавата рокля от трико е главен детайл, който може да се употребява за основаване на разнообразни визии. В образеца черните допълнения бяха определени за роклята. Това е дълго кожено палто, високи ботуши с ниски токчета, правоъгълна чанта. Както и кожен колан и автентично колие.

9. Роклята от мрачен флорален шифон наподобява доста женствена. Моделът с макси дължина е допълнен от пай лавандулов пуловер, както и бели маратонки с връзки в цвят на джъмпера. Друго стилно допълнение е стилна омбре чанта.

10. Дълга рокля с многоетажна пола от гингам плат в сиво-зелени тонове. Роклята беше съчетана с тъмнозелен пуловер и ботуши в блатен цвят. Но чанта и тъничък жълт колан, подобен избор оживява ансамбъла.

11. Свободна рокля с А-силует е направена от светла аквамаринена материя. Рокля с леко висока талия и двуетажна пола доникъде на коляното. Светлобежов типичен тренчкот и нюд обувки допълват визията.

Какви изображения харесвате? Споделете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР