Когато избухна скандала с подслушването, имахме усещането, че трябва да

...
Когато избухна скандала с подслушването, имахме усещането, че трябва да
Коментари Харесай

Бабикян и Хаджигенов показаха доказателства за подслушване на политици, дават ги на МВР

Когато избухна абсурда с подслушването, имахме чувството, че би трябвало да се разкрие цялата истина. Това съобщи Арман Бабикян от „ Изправи се! Мутри вън “ в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Той се появи в ефир дружно с юрист Николай Хаджигенов, който сподели доказателства за нелегално подслушване на политици от страна на службите.

" Стана ясно, че са подслушвани жители и политици, а Прокуратурата не знае. По-голямата част от материалите са унищожени и това е остаряла процедура. 95% несъмнено е, че разрешенията са дадени от Специализираният съд на 82 души ", съобщи юрист Николай Хаджигенов.

Ще дадем доказателствата за това, акцентира той.

Хаджигенов сподели лист с номера, зад които стояли подслушвани хора и съобщи, че това позволение е издадено от ръководителя на Специализирания съд или заместниците му. Според него настояването е пристигнало от основния прокурор, само че името му на никое място не попада в документите. По думите му Настимир Ананиев е бил един от подслушването. Друг бил Тихомир Василев. Сред подслушваните имало лица от Демократична България и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР