Когато избирате цвете за подарък, трябва да вземете предвид и

...
Когато избирате цвете за подарък, трябва да вземете предвид и
Коментари Харесай

Какви цветя обичат да отглеждат у дома различните зодии

Когато избирате цвете за подарък, би трябвало да вземете поради и хороскопа на рожденика. Страст към звездите Много хора са почитатели на развъждането на домашни или култивиран растения. Това са цветя – ярки, необикновени и лесни за грижи, написа struma.bg. Но има и производители на растения, които харесват екзотични растения, а те изискват деликатна грижа и безграничната обич от страна на притежателя. Какво цвете, поднесено като подарък за значимо празненство, ще допадне на представителите на разнообразни знаци на зодиака.

Овните обичат растения, за които е мъчно да се грижат, с червени, бордо, розови или оранжеви разцветки и листа. Колкото по-ярко е цветът на растението, толкоз повече ще му се зарадва. За да зарадвате Овните е по-добре да им подарите японска азалия, кралска бегония, нар джудже или мушкато.

Телците харесват мощни и ниски растения с красиви цветя. Като се грижите за тях, можете да повишите настроението си, да повишите имунитета и даже да подобрите финансовото си богатство. Идеалните цветя за Телец са нефрит, бегония и теменужка.

Близнаците обичат всичко обвързвано с градинарството и знаят по какъв начин да се грижат за цветята. Астрологът предлага да им подарите палма, папрат или увивни растения.

Раците обожават да се грижат за нежни и влаголюбиви растения. Усещането за комфорт и естетика ще бъде допълнено от бегония на Мейсън, алое или теменужка.

Лъвовете в цветята ценят на първо място техните на практика свойства. Затова е по-добре да дадете на царя на животните алое, каланхое, камелия. И в случай че той има своя лична градина, тогава откровено ще се зарадва на новия кралски розов шубрак.

Девата черпи ентусиазъм от грижата за растенията, мощ за взаимоотношение с външния свят. Ето за какво старателната грижа за цвете, като драцена, хортензия или орхидея, единствено ще ги зарадва.

Везните в цветята правят оценка на първо място външния тип. Затова най-хубавият подарък за тях са орхидеи, сортови теменужки, лилии, азалии.

Скорпионът ще бъде супер очарован, в случай че му бъдат показани растения, които имат езотерични качества (привличат благоденствие, отварят дарбата на предвидливостта и т.н.). Като да вземем за пример драконова драцена, олеандър. Стрелците нямат доста време да се грижат за цветята, тъй че би трябвало да дават непретенциозни цветя. Като кактус, фикус, лимон.

Козирогът ще бъде благополучен, в случай че му дадете растения, които могат да привлекат силата на парите в къщата. И първият кандидат в този лист е Дебела Мара или парично дърво.

Водолеите ще оценят необикновени растения, които се срещат по-рядкоа. Например, вътрешен клен, драцена Годсеф, колеус.

Рибите ще предпочетат цветя, до които ще им е умерено и удобно на енергийно равнище. Това са: орхидеи, дребни фикуси, Дебела Мара или сидериазис.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР