Когато избирате диета, която е подходяща за вас, трябва да

...
Когато избирате диета, която е подходяща за вас, трябва да
Коментари Харесай

Отслабване по зодиакален знак: как най-лесно да се отървете от излишните килограми

Когато избирате диета, която е подобаваща за вас, би трябвало да вземете поради вашата зодия, защото тя играе значима роля. Научете повече за това какъв вид храна би трябвало да изберете, с цел да се отървете от непотребните килограми.

Овен (03/21-04/20)

Типичният Овен е припрян и бързо му писва от диетата. Затова всички Овни, с цел да отслабнат, би трябвало да се занимават със спорт - колкото повече се движите, толкоз по-забележимо ще се подобрят здравето и положението на тялото ви. Отделете повече време за всяко хранене, дъвчете по-дълго и по-старателно. Ако дъвчете бързо, може да започнете да преяждате. Подбирайте и консумирайте храната по-съзнателно и с помощта на това ще постигнете забележим резултат.

Телец (21.04-20.05)

Хората от тази зодия нормално са чувствени, обичат положителната храната и удоволствието. Следователно те могат да се хранят даже когато не са гладни. Диета Телците могат да съблюдават единствено в случай че не са лишени от насладата от храната. Най-добрата опция на комплицираните диети за Телец е правилото „ изяж на половина “: умишлено се наслаждавайте на обичаната си храна, само че яжте по-малко от нормално.

Близнаци (21.05-21.06)

Отслабването е елементарно за Близнаците. За тях е подобаващ правилото на хранене, съгласно който можете да ядете всичко, само че лека-полека, с помощта на това, даже по време на загуба на тегло, те ще могат да се насладят на разнородни вкусови чувства, което е доста значимо за хората на този знак.

Рак (22.06-22.07)

Ракът е лунен знак на зодиака, тъй че етапите на луната са значими за него. На намаляваща луна раците елементарно и бързо отслабват. При тях вътрешното положение също е значимо: в случай че Ракът е в горест, той може да се утеши с шоколадово блокче, затова, да наддаде на тегло. Ето за какво най-хубавото нещо, което можете да извършите за себе си, в случай че сте Рак, е да запазите спокойствието си. Най-добрият спорт за вас е йога.

Лъв (23.07-23.08)

Подобно на други огнени знаци, Лъвовете не би трябвало да остават без спорт и придвижване, в случай че желаят да са във форма. Бърз метод да отслабнат за Лъвовете е да пропуснат късната вечеря и да заменят гарнитурата със салати и зеленчуци.

Дева (24.08-23.09)

Девите, като предписание, знаят кои храни би трябвало да ядат по време на намаляване и кои да откажат, те също не не помнят да пият доста чиста вода. Девите могат да си разрешат да хапнат нещо вкусно, тъй като знаят по какъв начин да реализират баланс. По време на намаляване им е потребно също да вършат гимнастика и да вървят на масаж.

Везни (24.09-23.10)

Везните са харизматични хора, които не са капризни от няколко непотребни кг. Въпреки това, като същински естети, те обичат всичко в близост да наподобява добре, изключително самите те. Основната уязвимост на множеството хора от този знак е сладкото. По време на намаляване кантарът може да ги размени с диетичен шоколад и сладкиши без захар.

Скорпион (24.10-22.11)

Много Скорпиони или поддържат комфортно за тях тегло през целия си живот, или непрестанно се борят с непотребните килограми. За тях е изключително значимо да наблюдават количеството течности, които пият, постоянно да провеждат дни на гладно и да не злоупотребяват със мощен алкохол.

Стрелец (23.11-21.12)

Стрелците ядат това, което харесват, без да се лимитират прекалено много. В същото време мнозина елементарно съумяват да останат в добра форма, защото водят деен метод на живот - просто нямат време да наддават на тегло, заради непрекъснато придвижване. Ако Стрелецът въпреки всичко би трябвало да мине на диета, би трябвало да яде повече протеини, доста риба, зеленчуци и плодове.

Козирог (22.12-20.01)

Козирозите, като предписание, елементарно поддържат комфортно тегло, само че в случай че би трябвало да отслабнат, тогава си коства да понижат количеството на употребяваните въглехидрати - картофи, сладкиши, брашно. Избягвайте диети с лимитирана храна и пийте повече зелен чай.

Водолей (21.01-19.02)

Водолеите елементарно съблюдават диета - за тях това е мотив да опитат нови ястия, тъй че за тях най-хубавият излаз е да подготвят нови ястия от разнообразни кухни. Екзотичните плодове - манго, папая, проличава - ще оказват помощ на Водолея елементарно да трансферира рестриктивните мерки в сладките. Водолеите изключително елементарно отслабват в компания, тъй че мотивирайте приятелите си да се трансформират.

Риби (20.02-20.03)

Повечето представители на тази зодия се нуждаят от наставник, който да ги поддържа в отслабването. Ако нямат човек, който да отслабва с тях, слабият принцип на разделно хранене е съвършен за тях: един ден риба или месо със зеленчуци, другия - зеленчуци и въглехидрати (зърнени храни или друга гарнитура). За положително здраве Рибите би трябвало да спортуват и да спят задоволително.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР