Когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е

...
Когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е
Коментари Харесай

Бонев: Когато интересите на софиянци бъдат поставени на първо място, е възможно да се постигне нормален диалог

Когато ползите на софиянци бъдат сложени преди всичко, е допустимо да се реализира естествен разговор и градивно държание. Съгласихме се на нова дата. Надявам се, че всички партии ще се отзоват на поканата за градивни договаряния. Това сподели пред публицисти водачът на " Спаси София " и общински консултант Борис Бонев.

" Надяваме се, че до 18-и ще бъде открито ръководещо болшинство в СОС, ще са готови всички нужни отчети, с цел да се спасят средствата, които сега са сложени под риск и че СОС ще може да стартира работа, защото е повече от ясно, че към този момент сме длъжници на обществото ", добави той.

" Има много насъбрани въпроси и тематики, по които би трябвало да се работи. Ние сме подготвили отчети, подготвили сме решения, само че заради това, че СОС не заседава, те няма по какъв начин да бъдат гласувани. В някакви личностни драми, обвинителни направления нямаме никакво желание да влизаме, тъй като не е добре човек да си сменя позицията на всяко едно съвещание, както наблюдавахме, че се случва при нашите сътрудници общински съветници ", сподели още Бонев.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР