Когато имате по-стабилна връзка, сигурно сте се изкушавали да повдигнете

...
Когато имате по-стабилна връзка, сигурно сте се изкушавали да повдигнете
Коментари Харесай

3 забранени теми за обсъждане след секс

Когато имате по-стабилна връзка, несъмнено сте се изкушавали да повдигнете някоя сериозна тематика след секс. Но би трябвало да внимавате с диалозите в леглото, незабавно след полово прекарване, написа teenproblem.net. Ето защо да не говорите, съгласно терапевтът по връзки и секс.

1. Неодобрителни мнения по отношение на представянето и тялото на колегата

Обсъждането на представянето на колегата в леглото, в случай че самият той не упорства доста, не е добра концепция, изключително е отрицателно. Не е хубаво да давате съответна оценка, защото надали тя може да е справедлива. Критиката ще провали сантименталното прекарване и постигнатата фамилиарност. Ако нещо не ви харесва, повдигнете тематиката в различен миг, а не тъкмо след секс.

Коментарите по отношение на тялото на колегата са напряко неразрешени. Ужасно е да му кажете, че тялото му не е хубаво или фигурата му не ви харесва незабавно след секс. Партньорът преди малко ви се е посочил и разкрил, споделили сте съкровен миг. Би следвало само да се възхищавате на тялото му, щом сте избрали да сте с него. А и да оцените, че той е избрал вас. Това ще нарани самочувствието на колегата ви и идващия път той ще е доста обезпокоен.

2. Спорове

Времето след секс несъмнено не е уместно да заговорите за спора, който по този начин и не сте разрешили. Ако сте спорили за нещо преди този момент, продължете разногласието по-късно, а не незабавно след секс. Така ще убиете тръпката и насладата, сътрудникът може да си спомня прекарването по-скоро като неприятно. А и сериозните полемики не би трябвало да се водят в леглото.

3. Предишен опит

"Много е значимо да обсъдите половото си минало с колегата, само че не и незабавно след секс с него ", споделя специалистът. Трябва авансово да сте обяснили с какви хора сте имали контакт, имали ли сте някакви проблеми и заболявания и така нататък, с цел да е спокоен индивидът до вас и да знае, че може да ви има доверие. А и надали на колегата ви ще му е прелестно да слуша за бившето ви гадже, до момента в който още сте в леглото. Проведете тези диалози преди секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР