Когато имаш двигател на Ферари, трябва да знаеш как да

...
Когато имаш двигател на Ферари, трябва да знаеш как да
Коментари Харесай

Андре Агаси сравни Григор Димитров с двигател на Ferrari

Когато имаш мотор на " Ферари ", би трябвало да знаеш по какъв начин да го използваш. Моята задача е да му оказа помощ да употребява по-добре уменията си, споделя легендата в тениса Андре Агаси за Григор Димитров, към чийто екип се причисли неотдавна. Моята задача е да му оказа помощ да употребява по-добре уменията си, добавя Агаси в изявление за коментарното студио " Гейм, Шет и Матс ", излъчено през вчерашния ден по " Евроспорт ".
 Григор Димитров против Тиафо рано в неделя заран  Убедителен Григор Димитров се класира на 1/8-финалите в Мелбърн
Вчера българинът завоюва третия си мач от Откритото състезание на Австралия и се класира за 1/8-финал, който е в утрешната стратегия на шампионата от Големия шлем.

След дуела си Григор бе поканен в студиото за диалог с Матс Виландер и Барбара Шет, пред които показа, че е Агаси го прави по-добър човек, че в действителност се радва, че нещата сред него и Новак Джокович " не се получиха ", тъй като това е дало опция Агаси да се причисли към неговия екип.

" Желанието ми е да не преставам да се изучавам, към момента би трябвало да бъдат свършени доста неща. Винаги се пробвам да съблюдавам ежедневната си рутина, само че и да усъвършенствам. Доволен съм от метода, по който сервирах ", разяснява Григор вчерашния мач.

Той показа, че за него Агаси е " необикновено специфична персона ". " Когато бях малко дете, за мен той беше знак на подражателство, както и неговият треньор Гил ".

А по какъв начин Агаси е бил притеглен? Разговаряхме с Дани (Валверду - треньорът на Григор - бел. ред.) и внезапно ни пристигна тази концепция: " Защо да не се свържем с Андре? ".

Българинът признава, че предходната година е имало " интервал, в който прекалявах с тренировките. С Дани намерихме метод да упражняваме по-умно, а не повече ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР