Когато има несигурност и военни конфликти, може да се очаква

...
Когато има несигурност и военни конфликти, може да се очаква
Коментари Харесай

Икономист: Войната в Украйна ще задълбочи инфлацията

Когато има неустановеност и военни спорове, може да се чака нарастване на цените. Войната в Украйна ще задълбочи инфлационните процеси. Това съобщи икономистът Калоян Стайков пред Българска национална телевизия.

Ситуацията с нефтените пазари и горивата се разминават, като при горивата не се вижда някакво съществено понижение. Там огромният проблем е рафинерията в България и има недобре работещ пазар на горивата у нас . През май месец доставките на горивата ще бъдат обезпечени от медиатори, уточни Стайков.
 Без проблем още от 1 юли плащаме по-евтин бензин, твърди Нинова
Без проблем още от 1 юли плащаме по-евтин бензин, твърди Нинова

Вицепремиерът към този момент не твърди, че цената на хляба ще падне, като няма Данък добавена стойност

Във връзка с квалифицираните Стайков означи, че ограниченията няма да бъдат ефикасни, тъй като ще обиден всички консуматори. Не чакам да има сериозен резултат при потреблението и самият размер на ограниченията е непълен - 25 стотинки на фона на горивото през последния месец не е достатъчн о и има сериозен достъп за злоупотреби, посочи икономистът.

Мерките на държавното управление са антикризисни, мъчно е държавното управление да вдигне ръце, като някакви ограничения са нужни.

Пак сме сложени пред приключен факт - ограниченията са разисквани, препоръчани няма опция за необятно публично разискване и са част от картината. При, а при нарастване на пшеницата,
 Ивайло Калфин видя безпорядък в ограниченията на кабинета
Ивайло Калфин видя безпорядък в ограниченията на кабинета

Колкото и пари да раздава държавното управление, няма да се хареса на гласоподавателите, счита той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР