Когато има казуси, които са важни за Пловдив и те

...
Когато има казуси, които са важни за Пловдив и те
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ако РСМ иска да стане част от ЕС, трябва да действа по европейски

Когато има проблеми, които са значими за Пловдив и те висят прекомерно дълго време, и общината, и кметът, който би трябвало да поеме водачеството, не се оправят и това се изсипва върху главата на цялата партия, тогава ще би трябвало да се взимат и такива ограничения. Това сподели Даниел Митов от ГЕРБ в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

По думите му, когато се потегля към национални или локални избори, водачеството има значение.

„ Разбира се, Димитров е направил и хубави неща, оценяваме работата му все още, само че когато има сходен вид проблеми е обикновено да се изиска оставка ", добави Митов.

ГЕРБ няма да желае оставката на кмета на Варна Иван Портних, съобщи Митов. Казуса с Пловдивския панаир той назова „ претоплена манда ", защото казусът е решен отдавана, в това число има и решение на съда. „ Определени партии си търсят кампанийни дъвки и някак си това с Пловдивския панаир е претоплена гозба, с която се занимават от години ", съобщи той.

ГЕРБ в никакъв случай не е влизал в обединения с Българска социалистическа партия и в този момент няма да направи това, безапелационен бе той. „
Всичко за Вашата сватба
Точно хората, които употребяват този мотив вкараха Българска социалистическа партия назад във властта и в този момент се пробват да трансферират личните си грехове на наш тил. Няма да се случи това ", изясни Митов.

Той добави, че оттук насетне Северна Македония се слага в обстановка на тежка борба освен с България, а с целия Европейски Съюз и би трябвало да изяснява за какво.

„ България с така наречен „ френско предложение ", което е и европейско, отбрани националния си интерес, който стана европейски. Северна Македония би трябвало да разбере къде се намира и в случай че желае да стане част от Европейски Съюз, да работи по европейски. Не може да спираш български жители да влязат на територията на Северна Македония, с цел да празнуват годишнината на Гоце Делчев ", съобщи Даниел Митов по тематиката за напрежението във вчерашния ден.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg