Когато има казуси, които са важни за Пловдив и те

...
Когато има казуси, които са важни за Пловдив и те
Коментари Харесай

Даниел Митов: Когато има висящи важни казуси за Пловдив е нормално да се поиска оставка


Когато има проблеми, които са значими за Пловдив и те висят прекомерно дълго време. И общината, и кметът, който би трябвало да поеме водачеството, не се оправят и това се изсипва върху главата на цялата партия, тогава ще би трябвало да се взимат и такива ограничения. Това съобщи в студиото на „ Тази неделя “ Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, от.

Припомняме, че през вчерашния ден водачът на изиска оставката на кмета на града Здравко Димитров. Митов добави, че когато се отива на национални или локални избори, водачеството има значение.

„ Разбира се, Димитров е направил и хубави неща. Г-н Борисов сподели през вчерашния ден, че оценяваме работата му все още, само че когато има сходен вид проблеми е обикновено да се изиска оставка “, добави Митов.

По думите му Казусът с Пловдивския панаир е решен отдавана, в този момент е даден на съда още веднъж, има решение.

Определени партии си търсят кампанийни дъвки и някак си това с Пловдивския панаир е претоплена гозба, с която се занимават от години “, съобщи той.
Всичко за Вашата сватба
Митов добави, че няма да желае оставката на кмета на Варна Иван Портних.

„ От 2009 година чувам спекулации по какъв начин щяла да се коалира с Българска социалистическа партия и щяла да върне комунистите на власт. Истината е, че в продължение на толкоз години ръководство, в никакъв случай не се коалира с Българска социалистическа партия, а тъкмо хората, които употребяват този мотив вкараха Българска социалистическа партия назад във властта и в този момент се пробват да трансферират личните си грехове на наш тил. Няма да се случи това “, изясни Митов. Той добави, че с Българска социалистическа партия имат идеологически разлики.

„ България с така наречен „ френско предложение “, което е и европейско, отбрани националния си интерес, който стана европейски. Северна Македония би трябвало да разбере къде се намира и в случай че желае да стане част от Европейски Съюз, да работи по европейски. Не може да спираш български жители да влязат на територията на Северна Македония, с цел да празнуват годишнината на Гоце Делчев “, съобщи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, по тематиката за напрежението във вчерашния ден. Той добави,
Всичко за Вашата сватба
че оттук насетне Северна Македония се слага в обстановка на тежка борба освен с България, а с целия Европейски Съюз и би трябвало да изяснява за какво.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg