Когато има едно правителство, което прави нещо, което е събрало

...
Когато има едно правителство, което прави нещо, което е събрало
Коментари Харесай

Каракачанов: България не е давала безрезервна подкрепа на Скопие

" Когато има едно държавно управление, което прави нещо, което е събрало един екип от най-хубавите експерти и са препоръчани ограничения, от другата страна чуваш единствено заклинания ". Това разяснява по Нова ТВ вицепремиерът Красимир Каракачанов.

По думите му доста е елементарно да се приказва какво не е свършено, би трябвало да се каже и какво се предлага. С финансовите благоприятни условия, които има страната, се взеха много ограничения, с които да помогне на бизнеса. " Брутният вътрешен продукт на България не е като на Германия ", сподели Кракачанов. По думите му в обстановката, в която се намираме държавното управление направи не малко.

Според него няма страна в света, която да е просперирала при съзнателно делене на обществото. Криворазбраната идеология, че всичко е бизнес, в това число опазването на здравето, докара до това.
Аз съм назначил ген. Мутафчийски и съм го предложил за шеф на ВМА, сподели Каракачанов.

Той разяснява и тематиката Македония. " България в никакъв случай не е давала безрезервна поддръжка за Скопие. Многократно е казвано на сътрудниците в Скопие, че договорът не се съблюдава. България също има своите ползи ", изясни Каракачанов. Налице са външни фактори, които се пробват да ни убеждават да отстъпим. Мен персонално не се пробват да ме убеждават, сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР