„Когато и да отидем на предсрочно избори с тази срамна

...
„Когато и да отидем на предсрочно избори с тази срамна
Коментари Харесай

Гуцанов: Когато и да отидем на предсрочно избори с тази срамна сглобка, винаги ще е късно


„ Когато и да отидем на предварително избори с тази срамна сглобка, постоянно ще е късно. Това е най-нормалното и естественото, което може да се случи, след всичките тежки думи, които се разменят ГЕРБ и ПП-ДБ. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов пред Bulgaria ON AIR.

„ Това, което се случва в последния месец, не са договаряния, а пазарлъци. Регулаторите да бъдат разграничени 50 на 50 – какво е това знамение? И да бъдат с надпартийни хора – кое е надпартийното на Гюров и Чорбанов, които станаха зам.-управители на Българска народна банка? Десислава Атанасова не водеше ли парламентарната група на ГЕРБ преди да стане парламентарен арбитър? А заместник-председателят на ДАНС не беше ли депутат от „ Продължаваме промяната “? Много е грозно това, което те вършат “, уточни той.

По неговите думи двете основни думи, с които може да се характеризира това ръководство е непросветеност и лакомия.

„ Всичко помнят записа, който изтече от съвещание на „ Продължаваме промяната “. Не вършат ли буквално това, което се разяснява в него – че изпират Борисов, по какъв начин да завладяват службите, по какъв начин Министерство на вътрешните работи би трябвало да е тяхно, с цел да завоюват локалния избор, за слугинажа към непознати посолства “, напомни Гуцанов.

Социалистът обърна внимание, че в съдружното съглашение на ГЕРБ не се приказва за политики, а единствено за систематизиране на регулатори и министерски кресла.

„ И това безочливо държание става пред очите на целия български народ. Надявам се хората да излязат на улицата и да ги изметат “, разяснява Борислав Гуцанов.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР