Когато Хю Джакман е на осем години, майка му Грейс

...
Когато Хю Джакман е на осем години, майка му Грейс
Коментари Харесай

Травмата от детството на Хю Джакман, която го преследва

Когато Хю Джакман е на осем години, майка му Грейс Макнийл, напуща дома им в Австралия и отива в Обединеното кралство. И в никакъв случай повече не се връща там. А това оказва голямо въздействие върху артиста.
 Хю Джакман, Дали и фотосите, с които артистът показа тъжната вест за гибелта на кучето си
Тежката загуба на Хю Джакман

За какво скърби артистът

Още през 2012 година Джакман раказа за последния път, когато вижда майка си в фамилния им дом, напомнят от Today. Тя му маха за довиждане, до момента в който той потегля към учебно заведение. Когато Джакман се връща, нея към този момент я няма.

" Нямаше никой в къщата ", споделя той. " На идващия ден получихме депеша от Англия, че мама е там. И това беше. Не мисля, че тя даже за секунда си е помисляла, че това ще бъде вечно. Мисля, че тя си мислеше: " Просто би трябвало да се махна и ще се върна. Татко се молеше всяка вечер мама да се върне. "

Минават доста години преди артистът да се помири с концепцията, че майка му в действителност си е отпътувала. " Беше травматично. Мислех, че тя евентуално ще се върне. Но това някак си се проточи и продължи. "

Ще се завърне ли Хю Джакман още веднъж като Върколака

" Дедпул 3 " готви изненади

С течение на времето актьорът стартира да вижда майка си един път годишно. И макар че наподобява ѝ е дал прошка и се пробва да прекарва повече от свободното си време с нея, раните от миналото му към момента не са изцяло излекувани. Затова и взема решение да потърси професионална помощ. 

Преди броени дни 54-годишният Джакман разкри, че върви на терапия, с цел да му помогне да се оправи с неразрешената си контузия от детството.

" Започнах неотдавна. Това ми оказа помощ доста ", споделя той пред австралийското издание на списание Who. Актьорът прибавя, че има нужда от другар, пред когото да може да разтовариш всичко. Нуждае се от някой наистина интелигентен отсреща, който е надалеч от неговия свят, само че му оказва помощ да позволи проблемите си.
 Хю Джакман на 54
Хю Джакман в 24 обстоятелството

Защото през днешния ден някой има рожден ден

" Разбирането на моето минало и по какъв начин то осведоми неумишлено моето мислене - да схвана в действителност някои от моделите, които неумишлено просто повтарях. Най-важното е, че ми оказва помощ да бъда по-свързан с хората, които обичам. И в действителност да разбирам и да се слагам на тяхно място ", разказва още Хю Джакман.

В Instagram профила на Хю Джакман постоянно се появяват фотоси от срещите му с Грейс, с която си проличава, че има доста общи черти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР