Когато група чеченци, свързани със силния лидер на техния регион

...
Когато група чеченци, свързани със силния лидер на техния регион
Коментари Харесай

Чеченското поглъщане на Danone: вътре в руска експроприация

Когато група чеченци, свързани със мощния водач на техния район Рамзан Кадиров, се появи това лято, с цел да поеме контрола върху интервенциите на Danone в Русия, компанията стартира да получава уплашени позвънявания от своя личен състав в страната.

Френската млечна група беше покрай завършването на договорка с посредничеството на Ротшилд за овакантяване на Русия, когато Кремъл разгласи, че нейните локални интервенции, дружно с тези на датската пивоварна Carlsberg, са сложени под „ краткотрайно външно ръководство. ”

Но до момента в който определянето прозвуча като смъртен звън за ролята на Carlsberg в съветския й бизнес, двама от чиито висши някогашни ръководители в този момент седят в пандиза, това, което последва за Danone, беше по-скоро чудноват застой.

Голяма част от живота в неговите съветски млечни интервенции продължава както преди, като чеченците значително ръководят експроприираните заводи единствено на име, а предходното управление към момента взе участие в огромна част от ежедневното ръководство.

>

Новите чеченск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР