Когато говорим за вътрешна отбрана, трябва да обърнем внимание и

...
Когато говорим за вътрешна отбрана, трябва да обърнем внимание и
Коментари Харесай

Джамбазки: Наши граждани са ангажирани с антибългарска политика

Когато приказваме за вътрешна защита, би трябвало да обърнем внимание и на доста значим аспект. Това е по този начин наречената осведомителна война против страните членки на НАТО. България още веднъж сега е пострадала от такова осведомително нахлуване в обществените мрежи, осъществено от служби и организации, които аз персонално свързвам с дълбоката страна в Република Северна Македония, с Белград и, несъмнено, с фабриката за подправени вести в Санкт Петербург ( " Агенцията за интернет проучвания " на " готвача на Путин " Евгений Пригожин, б. р.).

Това съобщи евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по време на интернационална конференция на тематика " Европа и новите световни закани ", която е проведена по самодейност на Партията на Европейските консерватори и реформисти, чийто заместник-председател е Джамбазки, оповестява news.bg. " Всички помните, че една от най-големите заводи за подправени вести, които се свързват с фабриката в Санкт Петербург, се намира в хубавия български град Велес. В момента разпростира такова нахлуване против България - безусловно подправени, погрешни тези се популяризират необятно във всички типове обществени мрежи ", добави Джамбазки.

Той акцентира, че за това нахлуване работят и редица български общественици и хора, свързани с науката.

" Аз не мога да приема, че български жители - дали непринудено и умишлено, или пък платено, биха могли да са ангажирани с антибългарска политика, само че виждате, че имаме такива. И общественици, и политици в България работят за антибългарската идея и против интереса на НАТО.

Много постоянно чуваме лъжата, че ние би трябвало да подкрепим незабавно Република Северна Македония, тъй като в противоположен случай тя щяла да бъде нападната от Русия или от Съединени американски щати. Нали Република Северна Македония с благословията на България стана част от НАТО? Нали има член 5 на това НАТО?

Ако Македония бъде нападната, ние всички ще реагираме и ще я защитим. Напротив - сега антиевропейски сили работят на територията на Република Северна Македония, и те са под директното въздействие на Белград и на Москва.

Да не приказваме, че се развива доста необятна антибългарска акция в редица западноевропейски издания, всички с ляв, ляволиберален, левичарски уклон, които организират безобразно враждебна и намерено лъжлива акция против България и българските ползи. Тук се вижда доста мощен проблем и на Европейски Съюз, и на Северноатлантическия контракт. От територията на страни, членове на Северноатлантическия контракт, се води акция против други страни, членове на Северноатлантическия контракт, и това минава без всевъзможни последици. Това поражда основателно подозрение до каква степен може да бъде задействана груповата защита ", сподели още Джамбазки.

Българският евродепутат е приказвал и за " ислямокомунизма като вътрешна опасност за Европейския съюз ", като е подчертал, че болшинството от ляво-радикалните държавни управления толерират нашествието на ислямо-болшивизъм и на ислямски комунисти в своите страни.

" Аз ще прибавя към тези закани и опасността от китайския комунизъм. Дори в случай че приемем, че китайският вирус беше нещо инцидентно, нещо, което се е случило, тъй като няма хигиеничен и хигиеничен надзор и няма надзор върху заболяванията в провинцията, от която се твърди, че е тръгнал, да забележим какви са резултатите от него. Световна пандемия, извънредно тежка идна икономическа рецесия, чието начало даже още не сме видели. Срив на превоза. Авиационният превоз е партерен, стотици хиляди работни места са изгубени. Туризмът, развлекателните бизнеси... Сега това към този момент не е по този начин поради държанието на китайските управляващи ", настоял още Ангел Джамбазки.

Според него това е била международна опасност, на която системите за сигурност на западноевропейските страни, в това число НАТО, не са реагирали по никакъв метод. А неналичието на съответна реакция отдаде на други цели на част от европейските водачи.

" Повечето западноевропейски държавни управления избират да не харчат никакви средства за възобновяване на своите въоръжени сили и за превъоръжаване. Насочват тези средства към това да си купуват време, изплащайки недължими помощи на незаконните имигранти. Голямата част от тях - мюсюлмани, а част от тях и ислямисти. И си купуват техните гласове. Във Франция това е тъкмо по този начин. В Германия това е тъкмо по този начин ", съобщи Джамбазки.

Той обърна внимание и съответно на опасността от Турция. " Турция е във война с всички свои съседи като се изключи България. Някъде взе участие интензивно в бойните дейности с окупаторска мощ, някъде със закани. Но в действителност тя има единствено една отворена врата към западния свят, и това е България, което не е никаква гаранция за нищо. Видяхме наличието на турския президент и деспот Ердоган, въпреки и виртуално, на конгрес на една българска политическа мощ. Което прави тази политическа мощ извънредно небългарска. Ние преглеждаме присъединяване му в конференцията на Движение за права и свободи като опасност за българската национална сигурност и териториална целокупност. Той сподели, че трансформира своята идея - ликвидира другите две протурски, прокситурски партии, които беше основал с откровени турски сътрудници, и в този момент концентрира цялото внимание на Турция и турската външна политика върху политическата партия Движение за права и свободи. Това още един път удостоверява тезата ни, че тази политическа мощ е противоконституционна и към този момент е директна опасност и за националната сигурност, а, за жалост, в бъдеще - и за териториалната целокупност на България. Цялото ни общество би трябвало да има доста ясна реакция. Тук към този момент не става въпрос за партийни пристрастия ", заключи Джамбазки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР