Когато говорим за Tesla, първо се сещаме за мощните и

...
Когато говорим за Tesla, първо се сещаме за мощните и
Коментари Харесай

Соларните панели на Tesla - все по-мощни и достъпни

Когато приказваме за Tesla , първо се сещаме за мощните и красиви електрически автомобили, които към момента са необичайност по родните пътища. Но компанията на Илон Мъск работи и по други технологии, с които да усъвършенства живота ни.

Соларните панели на Tesla са предопределени за без значение произвеждане на електрическа енергия от слънчевите лъчи. Те се инсталират върху покрива, имат доста по-незабележим и изчистен дизайн от обичайните, които сме виждали на доста места, и са с гаранция от 25 години .

Системата, която се конфигурира единствено от техници на компанията, включва и огромна батерия, която се слага някъде вкъщи. Тя се зарежда от панелите и разпределя тока по отношение на моментните потребности на семейството. Разбира се, всичко може да се управлява бързо и елементарно посредством приложение за смарт телефон.

#Energy #News Tesla updates its solar panel program with more powerful systems at lower pricing https://t.co/InZ7905GCC pic.twitter.com/IfMhm5dzfg
— onlinesitestore (@workonline44) June 20, 2020
Соларните панели на Tesla са с друга мощ и величина, само че идентичното при всички е, че с помощта на усъвършенствана технология към този момент са с 10% по-мощни . A още по-хубавото е, че компанията понижи и цената им със 17%, с което тя става с към 30% по-ниска от междинната на конкурентни компании , написа Engadget.

Tesla releases new solar panel, slashes priceshttps://t.co/g2DbNk2mef pic.twitter.com/dg70JqItq1
— TeslifyNews.com (@TeslifyNews) June 19, 2020
Засега инсталирането на слънчевата система на Tesla се предлага единствено в Съединени американски щати. Но ходовете във връзка с цената и качеството са знак, че компанията желае да откри своето място и да се откри като един от огромни играчи и в тази бизнес ниша - част и от сегашното, и от бъдещето.
 Tesla, Илон Мъск и по кое време слънчевите покриви ще са налични по света
Кога ще можем да си купим слънчев покрив от Tesla

Крайно време беше

Въпреки че всичко наподобява прелестно, не липсват и няколко случая, които компрометират качеството и сигурността на слънчевите системи на Tesla. Като този от края на предходната година, когато покрив на супермаркет Walmart в Съединени американски щати със слънчеви панели се подпали. Но сме сигурни, че Мъск няма да се откаже, до момента в който не усъвършенства и тази технология .

First Tesla solar tile roof V3 installed in Massachusetts https://t.co/VsrApfmBHx pic.twitter.com/jIewiKN1NS
— Tor "@SolarFred " Valenza (@SolarFred) June 14, 2020
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР