Когато говорим за Ролан Гарос, не можем да пропуснем Гаел

...
Когато говорим за Ролан Гарос, не можем да пропуснем Гаел
Коментари Харесай

Монфис не е притеснен от преместването на Ролан Гарос

Когато приказваме за Ролан Гарос, не можем да пропуснем Гаел Монфис. Това е обичаният шампионат на французина, а той несъмнено се надява на ужасно показване пред родна аудитория.

Монфис прикани своите сътрудници в тениса да останат спокойни, и ги увери, че Ролан Гарос през септември ще има.

„ Нямам самообладание да пристигна месец септември и да започва Ролан Гарос, извънредно признателен съм, че шампионатът ще се състои. Сигурен съм, че до септември нещата ще се подобрят и всички спортисти би трябвало да ценим всеки момент. Много дълго нямаше въобще спорт, а в този момент постепенно спортът се завръща и това е прелестна вест за всички ", стартира той.

"Готов съм, в случай че е належащо да играем без аудитория, това не ме тормози, тъй като знам, че милиони хора ще ни гледат по малкия екран. Дори и да бъдат позволени дребен брой фенове по кортовете, това ще бъде бонус за нас тенисистите. Ние спортистите би трябвало да радваме хората, това е наша отговорност, и аз съм пределно моттивиран. Ролан Гарос е нещо особено за мен, с изключение на, че играя пред моите сънародници, аз се срещам с доста другари, виждам се със семейство и родственици, а какво по-хубаво от това “, съобщи първенецът от Ротердам и Монпелие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР