Когато говорим за мъже и техния избор за партньорка, винаги

...
Когато говорим за мъже и техния избор за партньорка, винаги
Коментари Харесай

Ето 8 неща, на които мъжете обръщат внимание, когато търсят връзка

Когато приказваме за мъже и техния избор за партньорка, постоянно започваме с това, че господата отдават най-голямо значение на външния тип. Зависи, от време на време харизмата е по-важна, само че даже и да приемем, че това дали ще ни поканят на първа среща е водещо и тя ще прерасне във връзка, след време се оказва, че мъжете са следили за други фактори. Фактори, от които ще зависи дали ще ни предпочетат за партньорка за дълготрайна връзка, даже брак.
Има 8 неща, на които представителите на мощния пол обръщат внимание, а точно:

1. Интелект – Важна линия за стабилността на една връзка. Никой не желае да се усеща неудобно поради нелепостта на колегата си. Мъжете, които споделят, че няма значение какъв брой е интелигентна дамата до тях, в действителност лъжат.

2. Чувство за комизъм – Сериозното отношение към връзката е нещо, което освен дамите чакат от мъжете. Но както за дамите, по този начин и за господата, би било мъчно да имат взаимоотношения, в които липсва възприятието за комизъм и умеенето да се забавляваш с половинката си.

3. Вярност, преданост – Темата за изневярата е толкоз обширна. Една невярност постоянно оставя прочувствени рани, даже при мъжете, чието доверие е било предадено. Това несъмнено може да попречи за сключването на брак.

4. Самочувствие – Самочувствието нормално играе по-важна роля от външния тип. Ако една жена се усеща добре със себе си, това не остава неусетно. И противоположното – ниската самокритика в никакъв случай не би привлякла мъжкото внимание.

5. Емпатия и положително отношение – Още нещо, което прави усещане на мъжете в държанието на дамите е това дали те са съчувствени, по какъв начин се отнасят с непознати, обслужващ личен състав. Дали се отличават като цяло с положителни каузи или противоположното. Сърдечната жена основава едно чувство за поддръжка и любов, което е значимо за дълготрайната връзка и брака.

6. Добри отзивчиви умения – Мъжете доста по-трудно се разкриват, споделят. Ако го създадат то това е индикатор, че ценят високо партньорката си и са усетили, че тя е добър комуникатор. Понякога имат потребност да бъдат чути, в различен миг ще потърсят съвета ви.

7. Независимост – Въпреки че за мъжете е значимо да им се даде опция в една връзка да се потвърдят като покровители, подкрепящи сътрудници, те мъчно биха основали връзка с жена, която чака всичко наготово. Жената би трябвало да умее да взима и сама някои решения, да е дейна, може би ненапълно и амбициозна, да показва своята самостоятелност, само че не по неприветлив модел.

8. Лекота в връзките и директност – Мъжете не харесват драмите, цупенето, непрекъснатите кавги. Определено бягат от такива партньорки. Това, което търсят от връзката и от брака е лекост в общуването и изясненост. Тъй като за тях е мъчно да схващат, когато ние им приказваме с недомлъвки, доста по-добре е да заявим намерено своите стремежи. Така се икономисват доста бъдещи проблеми за връзката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР