Когато говорим за домакинска работа, едва ли има по-уморително и

...
Когато говорим за домакинска работа, едва ли има по-уморително и
Коментари Харесай

Прахосмукачката, заради която ще искаш да се прибереш и да изчистиш

Когато приказваме за домакинска работа, надали има по-уморително и досадно нещо от почистването с прахосмукачка. Това е активност, с която съвсем никой у дома не желае да се занимава непринудено, защото този труд е непрекъснат и като че ли постоянно стартира от нулата.

Неслучайно услугите, свързани с разчистване на дома, са скъпи и затова не са доста хората, които могат да си ги разрешат, а и не всеки желае в дома му да влизат други хора, които да дават отговор за чистотата му. Много по-лесно би било да можем ние да я поддържаме без това да ни изтощава, а в случай че можеше и да не ни лишава доста време и да е относително бързо... Въобще, почистването на дома е предизвикателство пред всяка жена на този свят, изключително тези, които са заети с работа и хиляди други задания.

Затова създадохме един къс лист с рекомендации по какъв начин да почистваме вкъщи бързо и дейно, без това да ни натоварва душевен и физически. Както с всичко останало в този живот, и при почистването най-важното е да имаме:

Планиране и организация

Когато седнете вкъщи и се огледате с смут в близост, забелязвайки всяка прашинка по пода, не бързайте да изпадате в суматоха. По-добре приемете действителността умерено и си кажете: „ А по какъв начин да се оправя с това без да се нервирам всякога? “ и по-късно си направете проект за деяние.

Първата точка в този проект гласи, че нищо няма да се случи, в случай че не съумеете да изчистите всичко едновременно, а оттова нататък идващите точки ще се наредят елементарно. Организирайте почистването на браншове, изключително в случай че живеете в по-голям дом, и също по този начин включвайте в тази активност и останалите членове на фамилията. Почистването е в интерес на всички у дома и те би трябвало да вземат участие наедно. В момента, в който определите тези правила, мигновено ще ви олекне и няма да приемате почистването като неблагодарна работа, а като развой, в който взе участие цялото семейство (и той даже може да е забавен).

Качествена прахосмукачка

Ако има нещо, което уверено спъва процеса на почистване, това сигурно е счупена, остаряла или просто некачествена прахосмукачка. Представете си, че сте събрали сили, желаете да овършеете къщата и да я оставите блестяща от непорочност, и в идващия миг се оказвате с един апарат, който едвам работи и мощността му е извънредно слаба. Това би раздрусало всяко предпочитание за непорочност и ще е напълно разбираемо, в случай че се откажете незабавно.

Ако обстановката в дома ви е тъкмо такава, то мигновено би трябвало да оправите нещата, като се снабдите с мощна, качествена и съвременна прахосмукачка, която ще ви покаже, че чистенето може да е бързо и дейно и даже елементарно. Като приказваме за такава прахосмукачка, имаме поради тъкмо една съответна -, която участва на българския пазар с 3 модела, отличаващи се с висока успеваемост и спомагателни аксесоари. Те ще са ваш скъп асистент при отстраняването на замърсявания по разнообразни повърхности и на труднодостъпни места.

Bespoke Jet ще ви създадат усещане от първия взор, тъй като не наподобяват на нищо, което сте виждали до момента като прахосмукачка. Отличителният им външен тип е единствено една от многото позитивни характерности, с които почистването е по едно и също време леко и елементарно, хигиенично, удобно и даже – внимание – прелестно!

Прахосмукачките от серията са безжични и обезпечават хигиенично 99,99-процентово разчистване посредством многослойна система за пречистване. И трите модела разполагат с All-in-One Clean Station - докинг станция, която зарежда прахосмукачката и автоматизирано изпразва контейнера за боклук. Едно от най-хубавите им качества е това, че са леки и по едно и също време с това обаче имат модернизиран цифров инверторен мотор, което значи мощно разчистване. Един от моделите -, е оборудван и с технология за мокро разчистване.

Благодарение на технологията Air Pulse, която генерира придвижване сходно на сърдечен пулс, докинг станцията може в един и същи миг да извежда праха дружно с пулсиращ въздух от контейнера, и да презарежда батерията. Успоредно с това тази прахосмукачка улавя 99,999% от финия прахуляк, а антибактериалната торбичка за прахуляк потиска развиването на 99,9% от бактериите, т.е. можете да бъдете изцяло спокойни, че откакто минете с новата си прахосмукачка, в дома ви няма да остане и една бактерия.

Приставки за всеки случай и потребност

Без значение от метода ви на живот и фамилната динамичност, моделите Samsung Bespoke Jet са подготвени да ви спомагат, с цел да поддържате непорочност на всички фронтове.

Ако имате деца, те на драго сърце и даже самодейно ще пожелаят да се включат в почистването – задоволително е да видят веднъж с какво наслаждение чистите вие и незабавно ще изискат да се включат. Тези прахосмукачки са задоволително леки, с цел да бъдат употребявани от деца, тъй че – връчете им ги без да се бавите.

Ако с изключение на деца, имате и домашни любимци, сигурно ще се възползвате от накрайника за събиране на косми, които ще ви върнат вярата, че човек може да има и куче, и чист диван. Останалите накрайници също не са за занемаряване – те ще ви спомагат да стигнете до всяко прикрито и мрачно местенце в помещението, с цел да го изчистите без да усетите, в това число и прозорците.

Четката Jet Dual Brush владее всевъзможни повърхности и замърсявания – от прахуляк до косми от лабрадор, а четката Slim Action е особено проектирана за твърди повърхности, оборудвана е със сребърни антистатични влакна и е толкоз тънка, че може да влезе на всички места и да почисти всяко ъгълче, даже под мебелите, с помощта на въртящата се на 180 градуса глава.

Какво още?

Батерията! Батерия има, освен това задоволително. Имате гаранция за до един час почистване с една батерия, а в случай че ви би трябвало повече време, просто вадите тази батерия и слагате аварийна. Батерията резервира 70% от първичната си продуктивност в границите на до 500 цикъла на зареждане. Контейнерът за замърсяванията е елементарен за миене и изпразване, също така може да се откачи елементарно, без да отделяте тръбата от корпуса.

А в случай че се притеснявате, че нещо няма да ѝ разберете на тази комплицирана и съвременна прахосмукачка, не се тормозете – тя си има дигитален LCD екран, който приказва на 28 езика. От него ще научите параметрите на устройството - степента на абсорбция и оставащото време до изтощение на батерията да вземем за пример, също така ще получавате вести за проблеми, както и препоръки за отстраняването им. Когато зареждате батерията на прахосмукачката, на екрана ще виждате равнището на зареждане.

Ако всичко това е било задоволително, с цел да ви убеди, че Bespoke Jet е вашата нова домакинска спътница в живота, дано ви поглезим с новината, че можете да си я изберете и по цвят, тъй че да дава отговор на интериора и персоналните ви усети.

Освен това е редно да знаете, че концепцията Bespoke се основава на 3 основни стълба: модуларност (тоест, гъвкави комбинации, които могат да се приспособяват към самостоятелните ви потребности и динамичност на живот), персонализация (разнообразие от цветове съгласно усет и интериора) и екосъобразна технология (множество новаторски технологии от най-високо ниво) и с изключение на прахосмукачки, тази идея включва и хладилници.

Но преди да сте хукнали и за ледник, първо се запознайте с новата си прахосмукачка и превърнете чистенето за първи път в живота си в нещо позитивно, занимателно, елементарно и прелестно – звучи необикновено, нали?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР