Когато големите вериги свалят цените, и малките магазини ще ги

...
Когато големите вериги свалят цените, и малките магазини ще ги
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Когато големите магазини свалят цените, и малките ще последват

Когато огромните вериги смъкват цените, и дребните магазини ще ги понижат. Тази позиция изрази пред БиТиВи служебният стопански министър Никола Стоянов. Той още веднъж изясни за ограниченията в Закона за надценката.

Стоянов е удовлетворен от съглашението сред „ Елби Булгарикум “ и КООП. Още през вчерашния ден продуктите в София били разграбени и се наложило наново зареждане на магазините в столицата. Сега натискът бил върху държавната компания да форсира производството, с цел да отговори на търсенето.

От Министерството на стопанската система и промишлеността ще търсят място за магазин на „ Елби Булгарикум “. В земеделското министерство пък имат концепция да отворят демонстративен магазин с качествени български артикули.

В началото на мандата му служебният кабинет имал терзание по какъв начин ще се премине през зимата поради високите цени. Държавата съумя гладко да премине през зимата, регистрира Стоянов. Много неща са свършени от кабинета Донев 2, по думите му, а министърът на стопанската система чака спад на инфлацията.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР