Когато го избраха за президент, американците едва ли предполагаха, че ...

Когато го избраха за президент, американците едва ли предполагаха, че

Джо Байдън и Джонас Брадърс със забавно видео в TikTok

Когато го избраха за президент, американците надали допускаха, че Джо Байдън ще се снима за TikTok и ще бъде на една вълна с младежите. Но не щеш ли той и екипът му съумяха да впечатлят мнозина в Съединени американски щати, споделяйки най-новия клип с негово присъединяване. В типичния за платформата закачлив жанр, политикът демонстрира, че има с какво да изненада своя народ дни преди Коледа.
Видеото, което бързо събра над 2 милиона гледания, демонстрира, че братята Джонас са завладяли Белия дом и без никакъв срам се майтапят с президента. Нищо, че промотират имунизацията, освен това по много ексцентричен метод – от кутия с дарове.

В клипа, който бързо се трансформира в обичан на почитателите на тримата реализатори, единият споделя: „ Кой е президентът, дребосъче? Кой е президентът? “. А различен му дава отговор „ Байрон! “, вместо да каже Байдън.
Братята Джонас се майтапят и с това какво биха споделили на американския президент, в случай че го видят. Накрая се оказва, че самият Байдън ги снима с телефона си и им се смее отсреща. И това не е монтаж!

17-минутното видео, което единствено за малко време мина милион гледания, е следващият план с присъединяване на известни лица от музикалната сцена, който има за цел да насърчи имунизирането в Съединени американски щати. В него е употребен истинския тон от изявление на американец, който произнася неправилно името на Джо Байдън. То става вирусно в интернет и поради него младият мъж се снабдява с прозвището Байрон.

Наскоро Голямото пиле – най-известният облик от известната тв поредност за деца „ Улица Сезам “, разгласи обществено, че е получило своята първа доза ваксина. Това провокира смесени реакции измежду американците. „ Днес бях имунизиран против COVID-19! Крилото ме боли малко, само че това ще даде на тялото ми спомагателна отбрана, която ще поддържа мен и другите здрави “, споделя пернатото в своя обява в Twitter.
„ Браво, Голямо пиле! Ваксинацията е най-хубавият метод да запазите всички към вас в сигурност “, отговори му незабавно Джо Байдън. Малко по-късно той получи рецензии за държавна агитация, ориентирана към най-малките.

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg