Когато главният герой на улицата M&S обяви сътрудничеството си с

...
Когато главният герой на улицата M&S обяви сътрудничеството си с
Коментари Харесай

Сиена Милър връща бохо за най-новата си лятна колекция с M&S

Когато основният воин на улицата M&S разгласи съдействието си с актрисата и икона на жанр Сиена Милър като дипломат на марката през есента на предходната година, нещо ни подсказа, че това ще да бъде партньорството, което би трансформирало M&S още веднъж в „ готино “ и след разпродадено стартиране на пазара, наподобява, че търговецът на дребно преди малко е изпратил купувачите в нова полуда. и този път се подгответе за огромна носталгична доза бохо.

Е, дано си признаем, в случай че има някой, от който ще вземем стилни препоръки за „ по какъв начин да носим бохо “ това е Милър – нейният престиж и въздействието върху наклонността през десетилетията са неоспорими. Тъй като дрешникът й обезпечава най-хубавото ентусиазъм за хипи-шик, не е изненада, че този път тя реши да се порови в личния си списък с емблематични облекла, когато проектира редакцията.

Резултатът? Луксозно изглеждаща сбирка от 33 елементи, която всеки супер обожател на стила на Сиена ще обожава - бонусът е, несъмнено, че се предлага на налични високи ц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР