Когато гласувахте за Мая на изборите в София, не знаехте

...
Когато гласувахте за Мая на изборите в София, не знаехте
Коментари Харесай

Режисьорът Евгений Михайлов закопа ДБ за старите ДС муцуни в мола: Сега мнозина си дерат ризите, но да попитам: Когато коленичихте пред Румен Радев, не знаехте ли, че ще стане така?

Когато гласувахте за Мая на изборите в София, не знаехте ли, че ще стане по този начин? Когато коленичихте пред Румен Радев, не знаехте ли, че ще стане по този начин? С тези два въпроса се обърна към Евгений Михайлов.

Режисьорът на " Сезонът на канарчетата " употребява профила си във Facebook, с цел да попита сякаш дясната партия, чиито претендент депутати се възмущават, задето на в мола, легендирани като " договаряния за сформиране на държавно управление ", ан една маса с тях се появиха старите и червени Румен Овчаров, Румен Гечев, Емилия Масларова, сътрудник " Майстора " Александър Маринов, Николай Радулов.
свързани новини43295на 21.11.202174215на 18.11.2021
“И в този момент, когато седите на една маса с тези, с които седите - какво мислите, че си мислят? “, пита още Михайлов.

Ето и цялото му мнение, онагледено и със фотография от ноември 2020 година, когато сякаш десните протестиращи, коленичиха на площада на " Дондуков " 2:

...Гледам в този момент мнозина си дерат ризите, че на договарянията за ново държавно управление се явяват хора като Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Асен Гагаузов, Николай Радулов, тежка Българска комунистическа партия и номенклатура, някои - директни участници в огромни грабежи в предишното.

Та да попитам.

- Когато гласувахте за Мая на изборите в София, не знаехте ли, че ще стане по този начин?
свързани новини67442на 18.11.2021
- Когато коленичихте пред Румен Радев, не знаехте ли, че ще стане по този начин?...

И в този момент, когато седите на една маса с тези, с които седите - какво мислите, че си мислят?

Сега да напиша ли какво следва, или вие си знаете?... Аз знам, само че ТЕ ще го схванат след няколко месеца, когато ще бъдат нахранени, унижени и най-после наритани!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР