Когато Франк Прото, професионален готвач и кулинарен инструктор, ми обеща

...
Когато Франк Прото, професионален готвач и кулинарен инструктор, ми обеща
Коментари Харесай

„Опитах най-добрата рецепта за пица, която готвачите възхищават – и тестото дори не е домашно“

Когато Франк Прото, професионален готвач и кулинарен инструктор, ми даде обещание „ най-хубавата пица, която в миналото ще направя “ във видеоклип в YouTube, знаех, че би трябвало да си взема пица в деяние.

Според YouGov, един на всеки осем души обичано ядене за у дома е пицата, само че надълбоко в себе си всички знаем, че нищо не наподобява на домашно приготвената храна, а след моята по-скоро смущаващо скорошно стълкновение с най-пикантната исландска пица, която беше прекомерно гореща, с цел да се оправя, желаех пица, която бих обожавала. Освен това е Национален ден на пицата, тъй че за какво не?

Когато разбрах, че даже не е трябвало да правиш тестото от нулата? Още по-добре. Честно казано, звучеше прекомерно добре, с цел да е истина, тъй че сграбчих съставките, с цел да го завихря самичък.

Всички съставки ми костваха £15,72, само че това ще направи четири пици, тъй че това е £3,93 на пица - и в случай че към този момент имате някои от съставките, това е евтина облага като хранене в средата на седмицата.

Съгласно инструкциите, ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР