Когато Ева му каза, че се мести постоянно от място

...
Когато Ева му каза, че се мести постоянно от място
Коментари Харесай

Кулагин Няма Спирачки! Продължава Да Сътворява Скандал След Скандал!

Когато Ева му сподели, че се мести непрекъснато от място на място всеки ден, гримьорът се нахвърли и против нея. „ Ама всеки може да се мести. Вие в случай че сте пионки се местете. Аз си имам място и си сядам на мястото “, безапелационен бе Кулагин. „ И пионката е важна… тя би трябвало да бъде изместена от краля “, добави той, опонирайки на Ева.

Така, преднамерено или не, Кулагин още веднъж съумя да провокира скандал и да сплоти всички съквартиранти против себе си поради „ мястото си “.

След това гримьорът стартира да се оплаква, че за него няма храна, а и той като всички останали е взел участие в задачата и даже е спечелил орден. „ Аз съм работил за този общ бюджет и желая да хапвам “, съобщи той на Божана, която подготвя храната за съквартирантите.

Докато чакаше Божана да подготви храна и за него, Валентин се сдърпа и с останалите съквартиранти на масата като не престана да нажежава ситуацията.

Постоянните кавги, които Кулагин забърква му изиграха неприятна смешка. Сега той е номиниран за изпъждане от къщата на риалити формата. Дали ще излезе, следва да забележим напълно скоро.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР