Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то

...
Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то
Коментари Харесай

Костадинов: Щом правителството иска война, ще я получи

Когато едно държавно управление тръгне против ползите на своя народ, то към този момент не съставлява своя народ, а някого другиго - някой, който дава нареждания и указания. Това съобщи в декларация от името на парламентарната група на " Възраждане " Костадин Костадинов, изчетена от трибуната на Народното събрание по време на дебата по трите проекторешения за оказване на помощ за Украйна.

" Докато се разясняваше от тази естрада началото на парламентарната сесия, някак си всички изказващи се пропуснаха един явен факт – че вън, за следващ път за последните няколко месеца, Народното събрание е оградено като лагер. Оградено е, тъй като една част от нашия народ, 84% по думите на самия министър-председател, не е съгласна с водената от държавното управление и огромната част от присъстващите тук народни представители политика ", разяснява той.

По думите му държавното управление не дава отговор на упованията на тази част от жителите. Костадинов съобщи, че не приема за редно на публични институции у нас да се развяват непознати знамена.

" Нека никой не си прави илюзията, че ние, българите, не виждаме какво става. Това държавно управление желае война. Нека бъдат гласувани тези оферти в Народното събрание. Щом държавното управление желае война, то ще я получи. Ние, българите, ще му я дадем ", съобщи в края на декларацията водачът на " Възраждане ".

Костадинов изброи и други проблеми в страната – нарастването на външния дълг, повишаването на тока, повишението на инфлацията и цените на стоките.

Парламентът разисква три проекторешения за помощ на Украйна, импортирани от " Продължаваме Промяната ", ГЕРБ-СДС и " Демократична България ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР