Когато едно мнозинство е толкова сложно създадено, единственото което може

...
Когато едно мнозинство е толкова сложно създадено, единственото което може
Коментари Харесай

Христо Иванов: След разговор с господин Бойко Борисов диалогът е възобновен

Когато едно болшинство е толкоз комплицирано основано, единственото което може да го държи в работен режим, са общите цели. Това съобщи Христо Иванов от Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

" След смяната в Конституцията беше заложен един стандарт, че регулаторите би трябвало да бъдат самостоятелни. Трябва да комбинираме политическа отговорност с гаранция, че хората, които ще изпратим там, ще имат високи морални качества ", посочи той.

" Ние описваме една невиждана процедура и подсигуряваме, че освен партиите в Народното събрание, само че и организации в съответната област, ще могат да вършат оферти. След това желаеме да има обособена инспекция дали има причина за корупция, по-късно - професионалните качества. И най-после се сяда, с цел да се изрази политическо решение. Въпросът е да е ясно кой зад кого застава ", съобщи той.

Както се оказва в родния политически живот, каквото и да правиш, каквото и да твърдиш от парламентарната естрада или дребния екран, излезе ли ти " красно име ", иди след това доказвай кой, по кое време, с кого и за какво, съобщи Иванов във връзка думите на Делян Пеевски.

Той съобщи, че " неналичието на необезпечен къс " предиздвикала Пеевски да се " самовзриви ". " Този вид политическо държание би трябвало да бъде преустановен. Защото в своята дълбочина е опит за шантаж... Ако някой си мисли, че има право да получава къс и дял и да няма бистрота за това, което се случва... ", безапелационен бе съпредседателя на Демократична България.

" Днес господин Бойко Борисов ми се обади и аз се веселя, че възобновихме разговора. България би трябвало да има държавно управление и в този момент е моментът да водим договаряния ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР