Когато една връзка върви перфектно, определено можете да усетите това.

...
Когато една връзка върви перфектно, определено можете да усетите това.
Коментари Харесай

Седем признака, че вие сте единствената за него

Когато една връзка върви съвършено, несъмнено можете да усетите това. Щастието и любовта ви са взаимни и това се усеща във въздуха на всички места към вас. Но още по-хубаво е, когато виждате в жестовете и думите на колегата си, че вие сте единствената за него. Съществуват сигнали, които издават това и той няма по какъв начин да го скрие.

Той ви среща с всички значими за него хора
Мъжът до вас ви счита за негова годеница, в случай че не се опасява да ви запознае с всички хора в обкръжението си, които са значими за него – семейство, другари, близки. Той с ненаситност ви показва на всички и по всичко си проличава, че има планове за остатъка от живота си с вас. Прекрасен знак, че сте разкрили специфичната си половинка.

Той се старае хората в близост да схванат, че сте дружно
Когато сте в компания с доста хора в близост, той прави по този начин, че всички да схванат, че сте дружно. Не ви оставя сама за минута, прегръща ви, показва любовта си. Публикува фотоси с вас в обществените мрежи, с цел да могат всички да схванат, че сте с него. Заявява обществено връзките ви в интернет профилите си, както и онлайн.

Той демонстрира същински интерес към това коя сте в действителност
Когато един мъж ви обича същински, той се пробва по всякакъв начин да ви опознае. Проявява интерес към всичко, което ви вълнува. Опитва се да разкодира държанието ви. Задава ви въпроси за всичко, което мислите. Съгласува напъните си с вашите. Напасва ползите си и се пробва да построи обща визия за бъдещето ви. Иска да ви впечатли. Това са дейности на човек, който счита, че е разкрил единствената за него жена.

Той постоянно приказва за вас
Без значение дали го прави във ваше наличие или неговите другари и близки ви го споделят, щом той приказва постоянно за вас, значи несъмнено сте в мислите и сърцето му. Човек, който не е надълбоко влюбен, не би отделял време да споделя на хората към себе си за човек, който не обича.

Той ви включва в проектите си за бъдещето
Ако сътрудникът ви приказва за това какво ще вършиме дружно в далечно, не близко бъдеще, това е очевиден знак, че ви счита за своя единствена годеница. Когато мъж разисква бъдещи проекти с вас, това рядко е случайност. Мъжете са деликатни на тази тематика и не биха го създали просто по този начин.

Той е разполагаем постоянно, когато е допустимо
Партньорът ви е зает надълбоко с вас, в случай че прави всичко допустимо да ви оказва помощ и да е до вас постоянно, когато времето и уговорките му разрешават. Без значение какъв брой пъти му се обаждате и му изпращате известия, той към момента обича да беседва с вас, а не го прави с скука. Това е добър знак.

Начинът, по който ви гледа, приказва доста
Жените разчитат на шестото си възприятие. Няма потребност от думи. Когато любовта на един мъж е мощна, тя се усеща безапелационно. Ако го усещате, значи сте единствената за него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР