Когато една жена промени рязко цвета на косата си, тя

...
Когато една жена промени рязко цвета на косата си, тя
Коментари Харесай

5 цвята на косата, които ще са актуални есента

Когато една жена промени внезапно цвета на косата си, тя от елементи трансформира и живота си. Различните нюанси спомагат за ободряване на външния тип, ускоряват избрани черти на лицето и даже образно понижават възрастта, без да се постанова да вършиме разнообразни интервенции. Ето 5 в действителност неповторими цвята, които към този момент са завладяли стилната промишленост и дават обещание да са все по-актуални и през идващата есен.

1. Лют джинджър
Един от най-богатите червени нюанси още веднъж се връща под светлината на прожекторите. " Лютият джинджър " се отнася както за горещо-медните оттенъци, по този начин и за огнено аленото.

2. Млечен чай
Този тънък цвят на косата, който получи името " Млечен чай ", е доста гальовен бежов нюанс, който не може да бъде избран напълно тъкмо. Тази наклонност идва от Азия и като цяло концепцията не е за фрапантна смяна, а за преливане на естествения цвят.

3. Ягодово русо
Този цвят се задържа много дълго на стилната сцена и очевидно няма желание да слиза от трона. Русото с леки оттенъци на алено и розово би отивало на съвсем на всички русокоски, тъй като топлите цветове постоянно освежават цялостния си тип и " смъкват " няколко години.

4. Жив корал
Както знаете, " живият корал " бе избран за цвят на 2019 година от Института за цветове " Пантон ". Този атрактивен колорит се трансформира и в един от най-популярните оттенъци за коса през миналите месеци, а меките оранжево-розови нотки, преливащи в златно, го вършат съвършен за пъстрата есен.

5. Кайсиево русо
Сякаш целунат от слънцето, този цвят прибавя лекост и прохлада, даже и в по-хладните есенни дни.

Източник:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР