Когато една инфлуенсърка сложи край на връзката си, тя задължително

...
Когато една инфлуенсърка сложи край на връзката си, тя задължително
Коментари Харесай

Теди Цветкова от "София ден и нощ" за най-дългата си връзка и за балканската простотия

Когато една инфлуенсърка постави завършек на връзката си, тя наложително трие фотосите с някогашния, отследва го и пуска безусловно Q&A в Instagram. Някоя другарка я пита за връзката ѝ, а тя дава отговор, че той е към този момент в предишното. Ето по този начин се ражда " новината ". Сценарий, който ни е до болежка прочут.

Не всички инстаграмърки са толкоз обикновени, а доказателство за това е звездата от " София денонощно " Теди Цветкова. Актрисата изненада с признанието, че най-дългата ѝ връзка е 10 години, само че не това е впечатляващото. 

Виж още: Ваня от " Игри на волята " избухна против двойните стандарти: " На мъжете казвате евала, а на дамите - срамотия "  

Теди показа в Instagram, че към момента поддържа другарски връзки с някогашния си. " Истинска късметлийка съм, че прекарах тези години с един от най-хубавите, почтени, почтени хора, които познавам. И към момента имаме контакт, не сме в неприятни връзки. Радвам се, че е още в живота ми, даже и по друг метод ", написа в стори Теди.

Виж още: Дано детето ти не гледа: Джулката най-накрая сподели новото гадже, той я хвана за...

Теди е известна с това, че е много земна и не сме сюрпризирани от откровенията ѝ. Дразни се, когато един човек стане малко по-популярен и стартира да се прави на VIP. Такива хора назовава " Балкански Микимаус " и засяга всички тези, които се мислят за освен това от другите.

Браво, Теди, отлично, Цветкова! Ако множеството плеймейтки и инфлуенсърки бяха като теб, Земята щеше да е едно малко по-хубаво място за живеене.

Изображение: https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР