Когато един политик отиде в медия - той отива при

...
Когато един политик отиде в медия - той отива при
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Когато политик отиде в медия, отива при господаря си

Когато един политик отиде в медия - той отива при господаря си. Това съобщи някогашният ръководител на Съвета за електронни медии доцент Георги Лозанов .
Той разяснява абсурда след заканите на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиера Валери Симеонов против водещият на утринния блок в Нова телевизия Виктор Николаев .
Поведението на двамата властимащи предизвика вълна от неодобрение, както измежду публицистите, по този начин и в обществените мрежи. Асоциацията на европейскитя публицисти в България провежда и митинг пред Министерския съвет, който ще се през днешния ден, когато е постоянното съвещание на държавното управление.
не е обикновено една от трите управляващи да прави шпагат и да стопира работата на четвъртата.
По думите на Лозанов, когато един общественик е на в медия - той е там, с цел да чуе какво господарят - неговите гласоподаватели - имат да го попитат.
По думите му би трябвало да се знае ясно кой е притежателят на избрана медия, по какъв метод притежателят е придобил медията и до каква степен този човек може да бъде притежател в областта на медиите. Това обаче не ставало " таман поради политическата класа, поради хора като Валери Симеонов, които в никакъв случай не гласоподават за това нещо ".
Бившият ръководител на Съвет за електронни медии разяснява и средствата от информационните тактики на Европейски Съюз. Според него тези пари, които идват от страната, " към този момент наподобяват по-скоро сякаш страната заплаща на медиите, с цел да им обезпечава комфорт ". Според Лозанов тези средства не би трябвало да се раздават от страната или от министерството, а по различен метод, по който парите да доближават до медиите на база на техните планове. След това трябвало да има и повече отчетност по отношение на това по какъв начин тези средства се осъществят.
От своя страна членът на Съвет за електронни медии Мария Стоянова съобщи, че не е обикновено която и да е от трите управляващи да прави шпагат на четвъртата и по този начин да стопира работата ѝ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР