“Когато един политик каже, че не се страхува от избори,

...
“Когато един политик каже, че не се страхува от избори,
Коментари Харесай

Георги Киряков, политолог: Няма да има нови избори, независимо какво казва Борисов

“Когато един политик каже, че не се опасява от избори, значи се опасява. Когато каже, че оставката му е в джоба, значи че няма никакво предпочитание да я подава ”, това разяснява по Нова нюз политологът Георги Киряков. Той акцентира, че каквото и да споделя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, в партията са наясно, че след възможни нови парламентарни избори за ръководство ще им би трябвало трети сътрудник, с изключение на евентуалния в лицето на Движение за права и свободи.

Киряков изясни, че ГЕРБ нямат избор, тъй като в случай че изберат за подобен Българска социалистическа партия или “Възраждане ”, това ще заличи визията, че са евроатлантици.

Ако ротацията не се състои, ще последва нов циничен кръг от политически рецесии и безконтролна власт на президента.



Светлин Тачев от “Галъп ” поддържа мнението на сътрудника си и съобщи, че никой от сътрудниците в сглобката няма интерес от нови избори. Той акцентира, че ще има огромно значение и кой е развалил сглобката, в случай че се стигне до това. Според Тачев партиите от ръководството сега не биха оставили различен да завърши присъединението ни към Шенген. Той акцентира, че при нови парламентарни избори, нито ПП-ДБ, нито ГЕРБ ще реализиран болшинството, което имат сега, а нова сглобка ще се сглоби мъчно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР